Logo CONSOFT

PROFESSIONAL BIM SOLUTIONS

GRAPHISOFT Virtual Building Explorer

GRAPHISOFT Virtual Building™ Explorer este o unealtă de prezentare 3D pentru arhitecţi, inovatoare şi interactivă, care stabileşte standarde noi în prezentarea proiectelor de arhitectură.

Explorare
Comunicare
Partajare

Explorare

Virtual Building Explorer - prezentări captivante pentru clienţi

Exemplu (flash)

Macromedia Flash

Apple QuickTime

Windows Media

Download for iPod

Utilizând GRAPHISOFT Virtual Building Explorer şi ARCHICAD arhitecţi şi proiectanţii pot explora proiectul lor cu o claritate nemaiîntâlnită.

Navigare 3D în timp real într-un proiect arhitectural – suplimentată cu opţiuni ca gravity, control ale straturilor, fly-mode, recunoaşterea automată a tâmplăriilor, trasee pre-salvate pentru explorare, etc.

Informaţii de Elemente - finisajele suprafeţelor, volume, dimensiuni şi cantităţi - pot fi de asemenea afişate cu un simplu click de mouse. Măsurători exacte pot fi luate în timpul prezentării pentru a ajuta luarea deciziilor.

Comunicare

Virtual Building Explorer - comunicare mai uşoară despre proiect

Exemplu (flash)

Macromedia Flash

Apple QuickTime

Windows Media

Download for iPod

VB Explorer oferă afişări multiple: afişare umbrită, Open-GL sau cu iluminare globală combinate cu tonuri de gri, hidden-line sau cu contur - moduri de prezentare pentru o înţelegere şi comunicare mai uşoară.

Altitudinea şi unghiul soarelui, înălţimea şi unghiul de vizualizare a camerei, precum luminozitatea şi transparenţa imaginii pot fi modificate oricând pe parcursul prezentării.

Partajare

Virtual Building Explorer - consultaţii de la distanţă interactive cu clienţii

Exemplu (flash)

Macromedia Flash

Apple QuickTime

Windows Media

Download for iPod

Partajaţi ideile dumneavoastră sau chiar întregul proiect arhitectural cu practic oricine fără să fie nevoit să instaleze orice aplicaţie sau să înveţe un software nou.

Toate părţile interesate - clienţi, consultanţi, constructori, etc. - pot explora şi înţelege pe deplin proiectul într-un mediu prietenos de navigare 3D. Şi toate acestea fără a fi nevoie de o licenţă de GRAPHISOFT ARCHICAD sau Virtual Building Explorer!

Exemple

NHS Office Complex (architect: paa studio, US)

10.9 MB

13 MB


MK Electronics building (architect: Liljewall arkitekter ab, Sweeden)

9.63 MB

11.5 MB


ING Building-Vörösmarty 1. (architects: György Fazakas, Jean-Paul Viguier, Hungary)

11 MB

13.2 MBVersiunea Trial se poate descărca de aici.

Cerinţe de sistem:

Mai multe detalii găsiţi în: Virtual Building Explorer User Guide.

Notă: VB Explorer rulează pe platforme Windows 7 cu toate acestea, driverul plăcii video poate influenţa în mare măsură performanţele sale. Este foarte recomandată actualizarea driverelor la cea mai recentă versiune pentru a evita problemele de afişare.

Suport

Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri le găsiţi pe paginile ArchicadWiki FAQ şi ArchicadWiki Known Issues.

Cerinte de sistem pentru filme

Pentru a vizualiza filmele si clipurile din ARCHICAD, va rugam sa verificati setarile sistemului!

Adobe Flash browser plugin: Este necesar sa instalati plugin-ul gratuit si sa activati Java-Script in browser pentru a putea vizualiza clipurile in browser. Cand deschideti un clip flash pentru prima data, este posibil sa apara aceasta caseta de dialog. In acest caz, bifati optiunea "Never ask again" si apasati butonul "Allow". Aceasta operatiune trebuie efectuata o singura data.

Apple QuickTime Player 7 - Pentru a viziona filmele MP4, va rugam instalati gratuit Apple QuickTime Player de pe site-ul Apple. Pentru a descarca aceste clipuri pe calculatorul dvs dati clic-dreapta pe aceste linkuri si alegeti optiunile - Save Link As... sau Save Target As... .

Windows Media Player - pentru a viziona clipurile WMV de pe acest site, trebuie sa aveti instalat Windows® Media Video Player. De asemenea este necesar sa aveti Windows Media Video 9 Advanced Profile Decoder (ambele se pot descarca gratuit de pe site-ul Microsoft).

Download for iPod - Download for iPod – Pentru a viziona clipurile pe iPod, descarcati si dezarhivati clipurile arhivate .zip pe computer, apoi mutati-le in biblioteca iTunes sau in playlist, dupa cum preferati. Conectati iPod-ul la computer si sincronizati iPod-ul cu iTunes. Pentru instructiuni detaliate privind sincronizarea, consultati manualul iPod de pe site-urile Apple.

http://www.graphisoft.com/products/virtual-building-explorer/

CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD & ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474, 0752 249 373 Informaţii tehnice: 0746 258 811, 0748 935 881, suport@archicad.ro
AXISVM & TEKLA STRUCTURES: Informaţii comerciale: 0745 656 802, 0758 240 701 Informaţii tehnice: 0758 240 701, 0745 656 802, suport@axisvm.ro