Logo CONSOFT

PROFESSIONAL BIM SOLUTIONS

Bradford College, UK | Bond Bryan Architects | www.bondbryan.com

ARCHICAD 19 – Salt quantic în performanţa BIM

ARCHICAD 19 este mai rapid ca niciodată! Procesarea predictivă generează aproape instant noile vederi.

GRAPHISOFT şi-a extins tehnologiile sale robuste de procesare multiplă şi suport 64 biţi cu procesarea predictivă în fundal, nemaiîntâlnită până acum în industria BIM. Ca urmare, ARCHICAD 19 oferă timpi de răspuns ultra-rapizi, ceea ce îl face lider de necontestat în viteză.

Procesarea predictivă în fundal

Procesarea predictivă din ARCHICAD 19 generează aproape instant noile vederi.

De obicei, sunt necesare diferite procese de calcul pentru sprijinirea fluxului de design arhitectural. Sarcinile care necesită o capacitate mai mare de procesare sunt intercalate cu sarcini care nu sunt atât de exigente, astfel fluxul de lucru poate să pară mai rapid sau mai încet.

Numai ARCHICAD 19 profită de capacităţile neutilizate ale calculatorului prin anticiparea potenţialelor acţiuni viitoare ale utilizatorului şi pregătirea lor în fundal. Acest lucru creşte foarte mult reacţia globală a aplicaţiei, astfel devenind mult mai agil la proiecte de orice tip sau dimensiune.

Rezultatele vorbesc de la sine. În ARCHICAD 19, este nevoie de 70% mai puţin timp pentru a deschide vederile 3D – în funcţie de complexitatea proiectului şi staţia de lucru pe care o utilizaţi. Timpul de deschidere pentru toate vederile bazate pe modele (secţiuni, elevaţii şi documente 3D) a scăzut cu 50%.

Datorită acestor inovaţii, deschiderea şi comutarea între diferitele vederi ale modelului se va întâmpla aproape instantaneu. Astfel veţi economisi timp şi vă veţi bucura de un flux de lucru mai fluent.

Îmbunătăţiri de performanţă - Procesare în fundal

Îmbunătăţiri de performanţă - Optimizări OpenGL


Navigare mai lină şi mai rapidă în 3D cu OpenGL

ARCHICAD 19 foloseşte un motor OpenGL optimizat care asigură o navigare 3D mai lină şi mai rapidă, chiar şi atunci când se lucrează cu modele extrem de mari.

Ştim că arhitecţilor le place să folosească fereastra 3D pentru prezentări informale. Această fereastră utilizează aşa-numitul motor "OpenGL". ArchiCAD 19 foloseşte un motor complet optimizat OpenGL, astfel veţi beneficia de o navigare mai rapidă şi fluentă fără întreruperi.

CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD & ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474, 0752 249 373 Informaţii tehnice: 0746 258 811, 0748 935 881, suport@archicad.ro
AXISVM & TEKLA STRUCTURES: Informaţii comerciale: 0745 656 802, 0758 240 701 Informaţii tehnice: 0758 240 701, 0745 656 802, suport@axisvm.ro