Logo CONSOFT

Lider în România în promovarea celor mai bune soluţii integrate de proiectare pentru construcţii civile şi arhitectură.

Evoluția continuă cu

Tekla Structures 2016

Bucurați-vă de noul aspect modern, ușurința în utilizare, producerea eficientă a desenelor și colaborarea îmbunătățită. Evoluția programului Tekla Structures continuă puternic în inima Trimble Buildings.

Modelare mai ușoară pentru o calitate superioară și productivitate

Modelare mai ușoară, învățare mai ușoară

Nu este vorba doar de noul aspect contemporan. Noua interfață face modelarea mai ușoară și mai rapidă. De exemplu de ce nu începeți cu un model recent creat de dumneavoastră și creați-vă propria bară de instrumente. Culorile implicite sunt plăcute și logice. Modelul iasă în evidență din fundalul senin, astfel încât să puteți identifica ușor ce aveți nevoie în timp ce iconițele sunt moderne și ușor de recunoscut.

Două lucruri au rămas în esență aceleași, doar îmbunătățite: Scurtăturile de la tastatură și numele comenzilor.

Gestionarea grozavă a informațiilor și colaborarea genială

În construcții este critică informația despre ce a fost făcut și de către cine. Utilizarea informațiilor de referință de la colaboratori este acum mult mai fluentă și mai fiabilă: Utilizatorii Tekla pot vizualiza modificările efectuate de terțe persoane în fișierul IFC primit. Manipularea și colaborarea prin modelele de referință este mult mai ușoară și previne erorile de modelare și proiectare. Tekla Model Sharing are acum o gestionare a modificărilor mult mai sofisticată.

Desene mai bune, producție mai rapidă și mai ușoară

Compartimentul de dezvoltare a produselor Tekla a păstrat în minte dorințele clienților când au lucrat la producerea desenelor. Crearea și editarea desenelor este acum mult mai ușoară, mai flexibilă și sigură. Biblioteca 2D este o colecție de detalii 2D gata făcute, cum ar fi șuruburi care le puteți selecta din bibliotecă în locul desenării lor. Importarea, salvarea și reutilizarea detaliilor dumneavoastră 2D vă salvează și mai mult timp și vă puteți actualiza detaliile și notele diîn toate desenele proiectului.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului

Vizitați pagina cu toate noutățile și îmbunătățirile

Primii pași în noua interfață Tekla Structures 2016

CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD & ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474, 0752 249 373 Informaţii tehnice: 0746 258 811, 0744 562 474, suport@archicad.ro
AXISVM & TEKLA STRUCTURES: Informaţii comerciale: 0745 656 802, 0758 240 701 Informaţii tehnice: 0758 240 701, 0745 656 802, suport@axisvm.ro