Archicad Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!

Nu pierde șansa de a fi recunoscut în comunitatea de arhitectură și de a-ți îmbunătăți cunoștințele în domeniul BIM!

Concursul "Archicad Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!" reprezintă o oportunitate esențială pentru studenții în arhitectură și urbanism de a-și dezvolta competențele și inovația în domeniul utilizării Archicad și al BIM-ului. Participanții vor putea să-și evidențieze abilitățile și creativitatea în modelare, gestionarea informațiilor și prezentarea proiectelor lor. Acest concurs încurajează colaborarea, promovând utilizarea conceptelor BIM și a tehnicilor inovatoare în proiectare și documentare. Este o oportunitate unică de a-ți demonstra talentul și de a te implica într-o comunitate dedicată arhitecturii.

REGULAMENT - Archicad Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!

1. Organizator

Concursul "Archicad Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!" este organizat de către CONSOFT, o companie specializată în furnizarea de cursuri și soluții BIM (Building Information Modeling). Compania se concentrează pe dezvoltarea și implementarea tehnologiilor BIM în industria construcțiilor și arhitecturii.

2. Participanți eligibili

3. Perioada de desfășurare

4. Cum să participi

5. Criterii de evaluare

Proiectele de diplomă vor fi evaluate de către un juriu format din experți în domeniul arhitecturii și BIM, având în vedere următoarele criterii:

6. Premii

7. Jurizare și anunțarea câștigătorilor

8. Drepturi de autor

Participanții rămân proprietarii proiectelor de diplomă și a drepturilor de autor aferente. Organizatorul concursului are dreptul de a utiliza proiectele câștigătoare în scopuri de promovare, cu menționarea numelui autorului.

9. Promovare

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 31 august 2023, prin intermediul adresei de e-mail furnizate în formularul de înscriere. Proiectele câștigătoare și numele studenților vor fi anunțate pe platformele sociale aparținând CONSOFT.

De asemenea, se va realiza o expoziție online a proiectelor câștigătoare pentru a le oferi o expunere mai mare în comunitatea de arhitectură.

10. Dispoziții finale

Participarea la concurs implică acordul implicit al participanților pentru folosirea și promovarea proiectelor lor de către CONSOFT.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul concursului în orice moment, cu informarea prealabilă a participanților prin intermediul site-ului oficial și a adresei de e-mail furnizate în formularul de înscriere.

Orice aspect nereglementat de prezentul regulament va fi soluționat de către organizator în conformitate cu legea în vigoare.

Formularul de înscriere

Majoritatea adreselor Yahoo nu acceptă mesaje de pe serverele noastre. Vă rugăm, pe cât posibil, să folosiți altă adresă.