MyAxisVM

MyAxisVM înseamnă o mulțime de servicii suplimentare oferite din partea noastră. Subscripția este valabilă până la sfârșitului anului în care ați achiziționat programul, continuarea acesteia fiind opțională. Prelungirea subscripției costă 300 €/an pentru licențe limitate, respectiv 500 €/an pentru licențe nelimitate.

Acces la interfața MyAxisVM

Aveți posibilitatea de a descărca oricând programul, fișierele de licență și manuale de utilizare în diferite limbi direct din contul MyAxisVM creat special pentru dvs.

Upgrade gratuit la versiuni noi

Veți fi primul informat și veți profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute pe tot parcursul anului.

Feedback-ul clienților este foarte important pentru noi și pentru producători, de aceea sunt lansate mai multe actualizări pe parcursului anului. Clienții mentenanței au acces rapid la cea mai recentă versiune prin MyAxisVM.

Beneficii financiare

MyAxisVM vă asigură achiziționarea licențelor adiționale în condiții avantajoase. Beneficiați întotdeauna de oferte personalizate!

Puteți profita constant de o reducere de 30% în cazul achiziționării modulelor suplimentare. Această reducere nu se va putea cumula cu alte promoții.

Consultanță tehnică cu prioritate

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă însoți, ghida și sfătui în utilizarea programului.

Vă oferim consultanță tehnică prioritară utilizând aplicația TeamViewer, prin intermediul căreia specialiștii noștri soluționează problemele direct pe calculatorul dvs., astfel veți primi o asistență de neprețuit și în timp real!

Cursuri de bază și de perfecționare

În primul an de MyAxisVM, lângă fiecare licență achiziționată vă oferim un curs AxisVM Basic gratuit, într-unul dintre centrele BIMtraining. Cursul gratuit se oferă pentru o persoană/o licență și acest drept nu este transferabil unei terțe persoane.

Este important să fiți întotdeauna la curent cu inovațiile tehnologice. Astfel, prin apartenența la MyAxisVM beneficiați de 15% discount la orice training organizat de BIMtraining. Reducerea se oferă pentru o persoană/o licență cu MyAxisVM.