11 noiembrie 2021

Archicad BLACK FRIDAY +1 UP!

CONSOFT vine întotdeauna în sprijinul dvs. și ai angajaților dvs.!

În acest an — în pofida provocărilor aduse de situația curentă — în plus față de reducerile substanțiale la licențele Archicad, vă prezentăm o oportunitate unică în România, și anume abonamentul de cursuri BIMup.

BIMup — pe scurt — înseamnă învățare nelimitată a metodologiei OPEN BIM și a programelor Archicad și Solibri. Conține 8 module de cursuri însumând în total 19 zile de curs, toate la un preț super-accesibil de 2800 RON în loc de 5700 RON (prețul total a modulelor separate).

Așadar, în perioada 15-19 noiembrie 2021 vă oferim posibilitatea să achiziționați licențe perpetue, upgrade-uri Archicad, respectiv abonamentul BIMup cu până la 30% reducere.

Vă rugăm să solicitați o ofertă personalizată dacă dețineți mai multe licențe sau versiuni diferite de Archicad.

SOLICITAȚI OFERTA PERSONALIZATĂ

Archicad 25 este cea mai puternică versiune de până acum. În tematica de design, utilizatorii vor experimenta o mai mare libertate de proiectare, o utilizare și navigare mai facilă. În vizualizare — secțiunile și fațadele afișează acum suprafețe și umbre realiste, garantând prezentări mai convingătoare. În documentație — extrase de cantități mai precise și noi opțiuni de etichetare pentru Zone și elemente MEP sunt doar câteva dintre îmbunătățirile cheie aduse de Archicad 25.

Graphisoft și Epic Games au semnat anul trecut un acord strategic, astfel toți utilizatorii Archicad cu ARCHICLUB sunt eligibili la același număr de licențe perpetue Twinmotion până la data de 31 decembrie 2021.

TOATE NOUTĂȚILE DIN ARCHICAD 25

Abonamentul BIMup cuprinde o gamă largă de cursuri pentru utilizarea corectă și eficientă a programului Archicad, a metodei de lucru OPEN BIM, coordonarea și asigurarea calității unui proiect BIM cu ajutorul aplicației Solibri, pornind de la cursuri de bază până la cursuri avansate, care vă oferă cunoștințe aprofundate, eficacitate și productivitate ridicată în munca dvs.

INFORMAȚII DETALIATE DESPRE BIMUP

Reducerea nu este valabilă în cazul achizițiilor prin leasing sau proiecte finanțate. Prețurile nu conțin TVA.