18 octombrie 2013

Graphisoft lansează BIMx Docs

SAN DIEGO, 15 octombrie 2013 - Graphisoft a anunțat la Conferința BIM America de Nord disponibilitatea imediată a următoarei generații a aplicației sale BIMx. Potențialul adevărat a aplicației apare acum cu noul set de funcțiuni BIMx Docs, care oferă acces la întreaga documentație de proiect 2D în contextul modelului 3D.

Graphisoft BIMx este o unealtă care oferă acces la întreaga documentație de proiect 2D în contextul modelului 3D. Cu o suprafață de lucru intuitivă și un flux de lucru „cloud-based” este un instrument de neprețuit pentru orice arhitect care lucrează cu modele BIM.

Salvarea modelelor BIMx din ArchiCAD 17 și aplicația mobilă BIMx din App Store sunt gratuite. Navigarea 3D completă și previzualizarea documentației 2D sunt de asemenea gratuite. O licență comercială este necesară pentru afișarea completă a documentației 2D.

Diversele opțiuni de achiziție permit deschiderea unui singur proiect sau unui număr nelimitat de proiecte. Vă rugăm să vizitați magazinul App Store pentru opțiunile disponibile.

Mai multe informații despre noul BIMx Docs găsiți AICI.