Plannerly – platforma de BIM management

Plannerly crede în Smart Lean BIM: BIM-ul potrivit, la momentul potrivit, de către persoanele potrivite - din motive corecte. Plannerly simplifică planificarea managementului de proiect prin consolidarea cerințelor și a standardelor BIM, ajută la secvențiere, urmărire și verifică conformitatea cu diferitele standarde BIM.

Scopul platformei este să elimine fragmentarea și frustrarea dintre toate părțile interesate de proiectare, construire și operare a activului construit, astfel ai mai puține sarcini de administrare, echipa ta lucrează fără erori și clienții tăi primesc BIM-l de care au nevoie.

Plannerly este predat la cele mai bune cursuri de BIM management din întreaga lume, este susținut de consultanții BIM locali și este folosit de cele mai inovatoare companii din lume.

Module

Plannerly conține șase instrumente integrate de BIM management. Versiunea în limba română va fi disponibilă în curând.

Plan

Planuri de execuție (BEP) online. Folosește sute de șabloane ISO 19650 pentru a crea și a conveni rapid asupra standardelor, proceselor și contractelor dvs. BIM. Vezi instantaneu actualizările și comentariile echipei într-un mediu online live.
Mai multe detalii >

Scope

Domenii de aplicare vizuale pe înțelesul tuturor. Utilizează standardele încorporate (ISO 19650, AIA, BIM Forum și multe altele) pentru a defini rapid cerințele de geometrie, documentare și necesarul de informații pentru fiecare etapă, ca toată lumea să fie de acord cu cine, ce, când și de ce!
Mai multe detalii >

Contract

Semnături electronice securizate pentru contractele BIM. Cea mai simplă și raționalizată abordare a contractării BIM, care urmărește fluxului de lucru din ISO 19650. Modernizează modul de abordare a achizițiilor prin eficientizarea întregului proces de contractare a companiei tale.


Mai multe detalii >

Schedule

Planificarea sarcinilor și asocierea lor la diferitele echipe de livrare. Simplifică-ți programul de planificare, atribuind sarcinile potrivite echipelor potrivite. Echipe din locații diferite pot lucra în același timp la același plan folosind propriile vederi filtrate. Mai multe detalii >

Track

Simplifică-ți procesul de urmărire a progresului. Echipele își gestionează rapid propriile sarcini, astfel încât managerii să poată verifica procentul finalizat pe etape, echipe sau membrii individuali ale echipelor. Mai multe detalii >

Verify

Conformitate BIM simplificată. Verifică dacă modelele 3D conectate corespund cerințelor proiectului. Validează conformitatea fiecărei livrabile înainte de utilizare.
Mai multe detalii >

Don't plan late, plan early — Plannerly!

Crează-ți acum un cont Plannerly gratuit

Testimoniale

"Plannerly este ușor de asamblat, este ușor de organizat, este ușor de vizualizat, ușor de personalizat și este ușor de invitat oameni. A schimbat modul în care gestionăm informațiile despre proiectele noastre"
Darren – Corporate BIM/VDC Director

"Plannerly este atât un instrument, cât și un proces - este ca un ghid BIM care stă pe umăr și oferă echipelor mele un avantaj față de concurență. Mulțumesc Plannerly!"
Chris – BIM Manager

Galerie de imagini