Consultanță BIM

Biroul tău BIM merită să prospere și să obțină cele mai bune rezultate, proiectele tale BIM să progreseze eficient și fără probleme, orientate către obiective , astfel încât să iei cele mai bune decizii la momentul potrivit.

Indiferent dacă ești responsabil pentru un birou mic sau conducerea unei companii cu operațiuni internaționale, succesul este determinat de soluțiile inovatoare și sprijinul în organizare și implementare. Noi îți oferim ambele!

Consultanții noștri se bazează pe ani de experiență. Nu doar cunosc în profunzime mediul lor de lucru, dar au contribuit și la modelarea acestuia și sunt familiarizați cu evoluțiile actuale ale pieței.

PRINCIPIILE

La baza fiecărui proiect de consultanță stau principii solide, care ne asigură că obiectivele tale sunt atinse cu succes. Preferăm să purtăm o discuție deschisă și să identificăm împreună ceea ce dorești să realizezi. Astfel, vom dezvolta un plan de acțiune, adaptat nevoilor tale specifice, care va ghida fiecare etapă a colaborării noastre.
Consultanții noștri nu doar că îți oferă expertiza lor, dar devin parte din echipa ta, asumându-și sarcini organizaționale. Ne implicăm activ în proiectele tale și suntem alături de tine în fiecare pas al drumului.
Documentăm cu atenție fiecare etapă a derulării proiectului și evaluăm rezultatele încă de la început. Aceasta ne permite să răspundem eficient la nevoile tale în orice moment și să aducem îmbunătățiri continue, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

NIVELURI DE CONSULTANȚĂ

Alegerea unui pachet de servicii adecvat nevoilor tale te ajută să îți îmbunătățești performanța, să optimizezi procesele de lucru și să rămâi la vârful industriei.

ANALIZA DE BIROU

Descoperă cum consultanții noștri cu experiență pot aduce îmbunătățiri semnificative biroului tău BIM. Prin analiza biroului tău, pe baza unui proiect concret, vom identifica modul în care lucrezi cu Archicad. Vom identifica eventuale defecte sau probleme și îți vom oferi sugestii și proceduri pentru a face un pas decisiv înainte și pentru a gestiona mai eficient proiectele tale.

PLAN DE INSTRUIRE

Pentru a te ajuta să te dezvolți și să obții cele mai bune rezultate, bazându-ne pe rezultatele auditării și pe obiectivele stabilite, vom dezvolta împreună un plan de instruire. Acesta va include cursurile standard disponibile pentru nivelul mediu, dar va fi adaptat pentru a se concentra pe aspectele specifice, care necesită îmbunătățiri în cadrul echipei tale. Vom aborda subiecte precum optimizarea proceselor de lucru, explorarea funcționalităților avansate ale programului Archicad și rezolvarea problemelor specifice întâmpinate în proiecte.

IMPLEMENTARE

Dorești să dezvolți și să implementezi un standard de birou, astfel încât biroul tău să funcționeze uniform. Consultanții noștri îți oferă sprijin în dezvoltarea acestui standard, ținând cont de toate funcțiile care pot crește eficiența Standardul de birou va fi special adaptat la proiectele tale și la modul tău de lucru. Acest lucru va crea baza pentru o muncă uniformă și va asigura un avans în gestionarea proiectelor tale. Schimbul de date va deveni mai rapid, iar livrabilele vor avea un aspect uniform.

MONITORIZARE

Pe termen lung, pentru a te asigura că ții pasul cu tehnologia și menții performanța la cel mai înalt nivel, îți recomandăm să evoluezi către serviciile premium. Aceste servicii adiționale îți oferă instruire avansată în utilizarea programelor BIM și o monitorizare continuă a proiectelor tale. Vei beneficia de suport pentru proiectele complexe și instruire în utilizarea funcțiilor avansate.

Testimoniale

"A fost foarte revelator pentru noi. Dorim să îmbunătățim și să optimizăm felul în care utilizăm Archicad-ul, iar acest audit a fost primul pas în acest demers. Abia aștept să începem să implementăm din sfaturile primite!"
arh. Vlad BALOȘIN - Metrik Architecture

"Auditul s-a dovedit a fi o experiență extrem de benefică pentru echipa noastră. Obținerea unei perspective obiective asupra nivelului companiei ne încurajează să ne dezvoltăm mai rapid și mai profesionist."
arh. Anuța Dochia - Innova Integration

"Metoda de identificare a nivelului de cunoștințe Archicad este foarte eficientă. Recomandările referitoare la cursuri sunt foarte clare. Aș mai reveni cu feedback după finalizarea procesului de instruire. Mulțumim!"
arh. Constantin ȘELARIU - A.C.S. Studio