BIMcollab

BIMcollab este un set complet de programe care facilitează colaborarea BIM, astfel încât nu trebuie să sari constant între foi de calcul, e-mail și alte instrumente. Economisești timp și controlezi calitatea modelelor BIM cu BIMcollab — verifică modelele, comunică erorile și urmărește progresul prin conexiunea directă la majoritatea uneltelor BIM populare.

BIMcollab Nexus

Te invităm să faci cunoștință cu cea mai versatilă platformă de gestionare a problemelor. BIMcollab Nexus (fosta BIMcollab Cloud) este o platformă de colaborare construită pe standardele deschise IFC și BCF. BIMcollab Nexus simplifică gestionarea problemelor și oferă o modalitate structurată de stocare, partajare și rezolvare a problemelor, inclusiv urmărirea fiabilă a istoricului în orice proces de dezvoltare BIM.

Mai multe detalii >

BIMcollab ZOOM

Cel mai intuitiv instrument de detectare a coliziunilor și validare a modelelor federalizate. BIMcollab ZOOM permite vizualizarea modelelor IFC, validarea și detectarea conflictelor. Este instrumentul perfect pentru ședințele de coordonare, ajută la detectarea defectelor de proiectare și facilitează validarea soluțiilor. Navigarea este rapidă, intuitivă și lină, chiar și în modelele mari.

Mai multe detalii >

BCF Manager

Conectează-te cu instrumentele tale BIM preferate. BIMcollab Nexus se poate conecta la instrumentele populare BIM precum Archicad, Tekla Structures, Revit, Navisworks, Solibri și multe altele, prin managerii BCF sau API-uri integrate. Comunică cu membrii echipei, indiferent dacă lucrează cu aceleași sau cu diferite instrumente BIM.

NOTĂ: managerii BCF pot fi folosiți și pentru a deschide și edita fișiere BCF.

Descărcare și mai multe detalii >

Galerie de imagini