ARCHICAD este BIM

ARCHICAD este principala soluție BIM pentru industria de arhitectură și design.

Lucrați în 3D: majoritatea lucrului creativ se desfășoară în 3D, astfel puteți lua decizii inspirate și vizualiza rezultatele într-un mediu 3D real.

Un model central: creați, documentați și construiți ideile lucrând pe o replică digitală a clădirii, în care gestionarea schimbărilor este rapidă și automată.

Livrabile cu un singur clic: fiind generate automat pe baza modelului, chiar și cele mai dificile sarcini devin rapide și ușoare.

BIM pentru arhitecți

ARCHICAD pune accent pe arhitectură, combinând inovații și tehnologii de ultimă oră, permițând arhitecților să rămână concentrați pe creativitate și design.

Dezvoltat de arhitecți pentru arhitecți: de la bun început, ARCHICAD a fost conceput de câtre arhitecți. Această mentalitate, susținută de 30 de ani de experiență și inovație, a rezultat milioane de clădiri în întreaga lume.

Instrumente dedicate: orientarea ARCHICAD către arhitecți asigură faptul că fluxurile de proiectare și instrumentele de colaborare răspund nevoilor acestora – de la prima schiță până la întregul ciclu de viață a clădirii.

Platforma dvs., alegerea dvs.: ARCHICAD a fost primul software de design arhitectural disponibil pe sistemele de operare Windows și MacOS – alegerea multor arhitecți. Inovațiile pentru platformele iOS și Android asigură colaborarea fără probleme între toți cei implicați în proiect.

MEP Modeler

MEP Modeler este o aplicație pentru ARCHICAD care asigură modelarea, editarea și importul 3D a diferitelor rețele de instalații (HVAC, sanitare, termice, electrice) și coordonarea acestora cu modelul BIM, având o interfață familiară și instrumente integrate în ARCHICAD.

MEP Modeler oferă funcția automată de detectare a coliziunilor pentru identificarea și vizualizarea acestora.

Performanță

Timpul de reacție ultra-rapid, face ARCHICAD liderul de viteză necontestat în afacerea BIM.

Modele mari, complexe: platforma robustă de 64-bit și utilizarea optimizată a procesoarelor cu mai multe nuclee îmbunătățește semnificativ performanța programului.

Modificări instantanee ale modelului: procesarea predictivă în fundal – algoritm patentat de GRAPHISOFT – profită de capacitățile neutilizate ale calculatorului prin anticiparea potențialelor acțiuni ale utilizatorului și pregătește rezultatul acestora în fundal.

ARCHICAD 23 crește exponențial viteza percepută a proceselor esențiale, cum ar fi pornirea programului, deschiderea fișierelor, lucrul în medii multi-proiect și navigarea printre vederile din proiectele BIM. Instrumentele noi de Stâlp, Grindă și Gol cresc precizia de modelare și facilitează colaborarea interdisciplinară.
"Sarcinile de zi cu zi, cum ar fi lansarea programului, schimbarea proiectelor sau răsfoirea vederilor într-un anumit proiect, pot încetini fluxul de lucru. Am eliminat aceste blocaje, astfel oferind arhitecților un flux creativ cu cât mai puține întreruperi. Capacitatea de reacție a ARCHICAD 23 este cu adevărat remarcabilă!", a declarat Péter Temesvári, Director de Product Management la GRAPHISOFT.

Mai multe informații despre ARCHICAD 23.