Archicad este BIM

Work smarter, not harder. Proiectați și livrați proiecte de orice dimensiune cu Archicad. Suita puternică de instrumente încorporate și interfața prietenoasă, fac Archicad cel mai eficient și intuitiv software BIM de pe piață. Archicad pune accent pe arhitectură, combinând inovații și tehnologii de ultimă oră, permițând arhitecților să rămână concentrați pe creativitate și design.

Lucrați în 3D: majoritatea lucrului creativ se desfășoară în 3D, astfel puteți lua decizii inspirate și puteți vizualiza rezultatele într-un mediu 3D real.

Un model central: creați, documentați și construiți ideile lucrând pe o replică digitală a clădirii, în care gestionarea schimbărilor este rapidă și automată.

Livrabile cu un singur clic: sunt generate automat pe baza modelului, astfel chiar și cele mai dificile sarcini devin rapide și ușoare.

Clădirea siglă a Archicad 24 - MERDEKA 118 - a doua cea mai înaltă clădire din lume a fost proiectată în Archicad de biroul de proiectare FENDER KATSALIDIS din Australia.

Dezvoltat de arhitecți pentru arhitecți: de la bun început, Archicad a fost conceput de câtre arhitecți. Această mentalitate, susținută de 30 de ani de experiență și inovație, a rezultat milioane de clădiri în întreaga lume.

Instrumente dedicate: orientarea Archicad către arhitecți asigură faptul că fluxurile de proiectare și instrumentele de colaborare răspund nevoilor acestora – de la prima schiță până la întregul ciclu de viață a clădirii.

Platforma dvs., alegerea dvs.: Archicad a fost primul software de design arhitectural disponibil pe sistemele de operare Windows și macOS – alegerea multor arhitecți. Inovațiile pentru platformele iOS și Android asigură colaborarea fără probleme între toți cei implicați în proiect.

Archicad 26 aduce îmbunătățiri la partea de colaborare, documentare automatizată și personalizarea elementelor, astfel utilizatorii își pot dedica mai mult timp proceselor creative. În același timp, conform roadmap-ului prezentat, Archicad 26 depune bazele unei dezvoltări continue pentru viitoarele versiuni.

Mai multe informații despre Archicad 26

Python în Archicad

Archicad 24 a introdus un nou strat API care își propune să ofere bazele rulării script-urilor de automatizare și șirurilor de comenzi complexe din afara Archicad, folosind limbaje de programare de un nivel superior, cum ar fi Python. Accesați informațiile generale și proprietăți ale elementelor și modificați acestea într-un mod automatizat.

MEP Modeler

Începând cu Archicad 24, MEP Modeler este o parte integrată a Archicad, care asigură modelarea, editarea și importul 3D a diferitelor rețele de instalații (HVAC, sanitare, termice, electrice) și coordonarea acestora cu modelul BIM.

MEP Modeler oferă funcția automată de detectare a coliziunilor pentru identificarea și vizualizarea acestora.

Performanță

Timpul de reacție ultra-rapid, face Archicad liderul de viteză necontestat în afacerea BIM.

Modele mari, complexe: platforma robustă de 64-bit și utilizarea optimizată a procesoarelor cu mai multe nuclee îmbunătățește semnificativ performanța programului.

Modificări instantanee ale modelului: procesarea predictivă în fundal – algoritm patentat de Graphisoft – profită de capacitățile neutilizate ale calculatorului prin anticiparea potențialelor acțiuni ale utilizatorului și pregătește rezultatul acestora în fundal.

BIMcloud deschis

BIMcloud poate găzdui acum orice format de fișier care provine de la client sau alte aplicații BIM. Puteți oferi acces proiectanților de specialitate, clienților, persoanelor de pe șantier, chiar și unor utilizatori non-Archicad. BIMcloud trimite automat notificări despre modificările legate de proiectul, folder-ul sau fișierul pentru care configurați acest lucru.

Alăturați-vă miilor de profesioniști BIM și începeți să proiectați cu ușurință și acuratețe.

Încercați Archicad 26 gratuit