Soluții BIM

Oferim soluții software BIM (Building Information Modeling) pentru industria construcțiilor în România. Cu o experiență de 30 de ani, suntem specializați în programe de proiectare de top, recunoscute pe plan internațional, precum Archicad, Tekla Structures, AXISVM, Solibri, BIMcollab și Plannerly.

Am furnizat peste 4000 de licențe comerciale pentru aceste programe în România. Echipa noastră de experți lucrează din birourile din București, Cluj-Napoca și Miercurea Ciuc, deservind cu pasiune clienți din toate regiunile țării.

Beneficiile tehnologiei BIM includ creșterea eficienței și preciziei în proiectare, facilitarea colaborării și reducerea erorilor. Ne concentrăm pe parteneriate de lungă durată și succesul clienților noștri. Suntem dedicați să aducem industria construcțiilor în era digitală și să oferim soluții BIM de top în România.

Testimoniale

"Dezvoltarea eficientă a fluxurilor de lucru, automatizarea proceselor de proiectare, implementarea regulilor de verificare automată a modelului în conformitate cu normativele românești, detectarea conflictelor, colaborare OPEN BIM cu întreaga echipă de proiect și implementarea standardului BIM ISO 19650 în Archicad ne ajută să facem față cu succes în proiectarea clădirilor cu funcțiuni complexe de dimensiuni medii și mari."
arhitect Daniel Pană - Performa - utilizator Archicad

"Înțelegerea complexității Archicad-ului necesită un studiu permanent alături de o echipă bine pregătită cum este CONSOFT."
Tiberiu Orosz - EX Studio - utilizator Archicad

"Două nume indisolubil legate. Două nume constante în proiectarea din România. Un program serios promovat de o firmă serioasă."
Constantin Catană - MG Building Design - utilizator Archicad

"Un program în plină dezvoltare, conținând din ce în ce mai multe posibilități utile în procesul de proiectare."
ing. Csongor-Attila Elekes - utilizator AXISVM

"Archicad este un program complex de proiectare care, bine stăpânit, poate produce, la un înalt nivel calitativ, întreaga documentație necesară unui proiect în fazele de prezentare (imagini 3D, planșe de concept, BIMx, etc.), de autorizare (planșe tehnice, cantități de material, diverse tabele, etc.) și de urmărire a execuției, în strânsă legătură cu modificările apărute pe parcurs (proiect As Built - model BIM + BIMx). CONSOFT, prin intermediul cursurilor și al consultanței online, consider că face ca utilizatorii Archicad să beneficieze de cunoștințele necesare folosirii programului la capacitate maximă. De multă vreme deja orice întrebare legată de utilizarea programului o lămuresc online cu personalul CONSOFT."
arh. Victor Balea - Arhi2 - utilizator Archicad

"Firmă de încredere, software de încredere, recomand inginerilor proiectanți"
dr. Tamás Nagy-György - Yurta - utilizator AXISVM

"Am o părere excelentă. Îmi place că îmi permite să lucrez într-un singur soft conceptul, scheme de concept, randări, prezentări, PT, liste de cantități, chiar și chitanțe și facturi."
Zeno Ardelean - Zen Architecture - utilizator Archicad