13 mai 2015

Noul Tekla Structures 21

Vă anunțăm că recent a apărut ultima versiune a programului Tekla Structures, respectiv versiunea 21. Noua versiune de Tekla Structures aduce îmbunătățiri semnificative în colaborare prin importul modelelor de referință.

Odată cu noua versiune a fost introdus si noul serviciu de Model Sharing, care vă permite să gestionați flexibil echipe, reunind persoanele potrivite pentru succesul proiectului. Aceste echipe pot colabora pe același proiect Tekla Structures, indiferent de locația lor.
Deoarece echipa poate lucra eficient pe un singur model, fără a fi situat într-un birou, serviciul permite echilibrarea volumului de muncă echipelor și birourilor, în funcție de resursele și cerințele dumneavoastră.

Un alt serviciu lansat odată cu versiunea 21 a programului Tekla Structures, este Tekla Warehouse, prin care utilizatorii au acces la o impresionantă bază de date de extensii și cataloage, care pot fi descarcate direct în modelul sau programul dumneavoastră.

Tekla Structures 21 vă furnizează posibilități mai bune pentru colaborare, vă transforma zilele de lucru să fie mai ușoare și mult mai productive, mulțumită noilor funcționalități mai eficiente și mult mai utlizabile.

Pentru mai multe informații accesați pagina noastră de prezentare a programului Tekla Structures 21