4 mai 2018

ARCHICAD 22 – BIM inside and out!

BUDAPESTA, 2 mai 2018 - Graphisoft® a anunțat cea mai recentă versiune a soluției sale de software BIM pentru arhitecți și designeri. ARCHICAD 22 îmbunătățește fluxul de proiectare și de documentare pentru fațadele clădirilor. În plus, ARCHICAD 22 introduce îmbunătățiri semnificative în modelare, gestionarea informațiilor și performanța 2D.

"Designul este cel mai important pentru arhitecți. Unealta reînnoită de Pereți cortină, cu editorul său modular, face ca proiectarea fațadelor să fie o adevărată experiență grafică", a declarat Peter Temesvari, Director de Product Management la Graphisoft. "Atuul acestui nou flux de lucru este că acoperă întregul proces de proiectare, de la concept până la documentația finală, sprijinind diferitele standarde locale - toate 100% BIM".

NOUTĂȚILE DIN ARCHICAD 22

Noul flux de lucru al ARCHICAD 22 oferă un mediu flexibil pentru crearea fațadelor, utilizând structuri modulare și modele ierarhice, ușoare de personalizat. Atât metodele tradiționale cât și cele algoritmice sunt suportate, datorită conexiunii îmbunătățite ARCHICAD-Grasshopper.

Un Profile Editor îmbunătățit facilitează crearea de profile inteligente pentru stâlpi, grinzi și pereți, controlând formele și dimensiunile secțiunilor prin intermediul noilor parametri BIM. Folosirea expresiilor matematice la definirea proprietăților măresc semnificativ capacitățile ARCHICAD de a gestiona "I" din BIM. Noul algoritm Machine Learning (ML) – patentat de Graphisoft – ajustează navigarea 2D la conținutul fiecărui proiect, astfel rezultând o navigație extrem de lină și receptivă.

ARCHICAD 22 utilizează cea mai recentă versiune CineRender, bazat pe motorul din Cinema 4D R19, care furnizează randări stereoscopice sau sferice 360°.

În plus față de caracteristicile evidențiate mai sus, ARCHICAD 22 oferă multe alte îmbunătățiri funcționale și de performanță.

Pentru mai multe informații despre ARCHICAD 22, vă rugăm dați clic AICI.

Despre Graphisoft

Graphisoft® a declanșat revoluția BIM în 1984 cu ARCHICAD®, primul program BIM din industrie dedicat arhitecturii. Graphisoft continuă să furnizeze soluții inovative pentru industrie ca BIMcloud®, prima platformă de colaborare BIM în timp real, EcoDesignerTM, proiectare sustenabilă total integrată într-o aplicație BIM și BIMx®, leader printre aplicațiile mobile dedicate vizualizării modelelor BIM. Graphisoft face parte din grupul Nemetschek. ARCHICAD este prezent în România încă din 1996 prin CONSOFT.