28 februarie 2024

Colaborare de succes între CONSOFT și Metrik Arhitecture

Vă prezentăm materialul video de tip case study care ilustrează colaborarea de succes cu echipa de arhitecți de la Metrik Architecture, pentru un proiect remarcabil!

Proiectul "WIN Herăstrău", situat în inima Cartierului Francez din București, a fost realizat de echipa Metrik Architecture. Utilizând programul Archicad, echipa a reușit să transforme ideile în realitate și să creeze un proiect de arhitectură excepțional, ceea ce demonstrează eficiența și puterea acestui instrument.

Pentru a oferi o imagine de ansamblu a proiectelor Metrik, am discutat cu Vlad Baloșin, Founder & GM Metrik Architecture!

Echipa dedicată și pasionată de la Metrik Architecture a găsit în Archicad o soluție inovativă și eficientă pentru dezvoltarea proiectelor sale. Acest software se remarcă prin accentul pus pe arhitectură, combinând inovații și tehnologii de ultimă oră, permițând echipelor să rămână concentrate pe creativitate și design.

"Parteneriatul cu Metrik Architecture este o poveste de succes în care pasiunea pentru arhitectură și inovația tehnologică se întâlnesc pentru a aduce la viață proiecte inspiraționale și remarcabile" - a declarat László Tódor - Managing Partner CONSOFT.

"Suntem mândri să colaborăm cu Metrik Architecture și să le oferim suportul nostru continuu pentru a-și atinge obiectivele." - a declarat Birtók Csongor - Director Tehnic CONSOFT.

Metrik Architecture a fost fondat ca un studio de design cu un angajament puternic față de creativitate și profesionalism în designul arhitectural. Ca o echipă în continuă creștere, am optat să ne concentrăm eforturile în dezvoltarea unui proces de design dinamic, capabil să ofere servicii de vârf pentru fiecare dintre clienții noștri, la timp, de fiecare dată. Ne concentrăm pe găsirea liniei fine dintre profitabilitatea dezvoltării, termenele sale și un rezultat arhitectural frumos.

CONSOFT: Ca partener de software, misiunea noastră este să vă ajutăm să fiți mai productiv și nu în ultimul rând mai eficient în activitatea profesională. De 30 de ani oferim industriei construcțiilor soluții software BIM special dezvoltate, servicii personalizate și cunoștințe acumulate pe termen lung. Avem tehnologii care oferă diferiților specialiști participarea într-un flux de lucru OPEN BIM fără bătăi de cap și fără compromisuri.