Lecția 5: Compartimentări interioare

4. Elemente de bibliotecă 3D

Urmăriți videoclipul, apoi exersați introducerea elementelor.

REZUMAT

Pași:

1. Selectați Bed din favoritele uneltei de obiecte.

2. Mutați cursorul la mijlocul peretelui transversal drept și plasați patul la 20 de milimetrii la dreapta față de perete (X20+).

3. Selectați Workstation din favoritele uneltei de obiecte.

4. Poziționați cursorul pe colțul din stânga-jos al peretelui transversal din stânga și marcați-l ca punct de referință (Q). Apoi, mutați cursorul peste colțul din stânga-jos al peretelui cortină și marcați încă un punct de referință. Apoi, faceți clic în mijlocul liniei albastre de referință dintre cele două puncte de referință.

5. Selectați favoritul Shower Cabin și faceți clic în colțul din dreapta-jos în încăperea mică din stânga.

6. Cu tasta SHIFT apăsată, faceți clic pe obiectul plasat și alegeți din meniul contextual comanda Move > Rotate.

7. Faceți clic pe colțul din stânga jos și colțul din stânga sus a cabinei de duș pentru a defini centrul și direcția de rotire, apoi faceți clic pe colțul din stânga-jos al băii, în final deselectați obiectul.

8. Marcați colțul din dreapta sus al băii și colțul din dreapta sus al cabinei de duș ca puncte de referință, apoi alegeți obiectul WC din favorite și plasați-l în mijlocul segmentului definit de punctele ajutătoare.

9. Selectați obiectul Basin din favorite. Utilizând cursorul inteligent marcați punctul central al ușii ca punct de referință. Mutați cursorul pe peretele opus, apoi faceți clic pe punctul de intersecție al peretelui cu linia albastră de referință.