Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!

Nu pierde șansa de a fi recunoscut în comunitatea profesională a arhitecților și inginerilor și de a-ți îmbunătăți cunoștințele în domeniul BIM! În plus, anul acesta, suntem încântați să anunțăm extinderea concursului către alte softuri esențiale din domeniul BIM, cum ar fi AxisVM și Tekla.

Concursul "Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!" reprezintă o oportunitate esențială pentru a spori competențele și inovația în domeniul arhitecturii, precum și al ingineriei structurale și construcțiilor. Prin acest concurs, studenții au ocazia să-și demonstreze abilitățile și creativitatea în utilizarea software-urilor precum Archicad, AxisVM și Tekla, contribuind astfel la dezvoltarea lor profesională în domeniul BIM. În același timp, acest concurs oferă o platformă de promovare a talentului și expertizei lor în fața comunității de arhitectură și inginerie. Este un mediu de învățare și colaborare care încurajează utilizarea conceptelor BIM și tehnici inovatoare în proiectare și documentare.

REGULAMENT - Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!

1. Organizator

Concursul "Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!" este organizat de către CONSOFT, o companie specializată în furnizarea de cursuri și soluții BIM (Building Information Modeling). Compania se concentrează pe dezvoltarea și implementarea tehnologiilor BIM în industria construcțiilor și arhitecturii.

2. Participanți eligibili

3. Perioada de desfășurare

4. Cum să participi

5. Criterii de evaluare

Proiectele de diplomă vor fi evaluate de către un juriu format din experți în domeniul arhitecturii și BIM, având în vedere următoarele criterii:

6. Premii

Premii AxisVM:

Premii Tekla:

Premii Archicad:

Numărul premiilor acordate poate varia în funcție de numărul și evaluarea proiectelor primite.

7. Jurizare și anunțarea câștigătorilor

8. Drepturi de autor

Participanții rămân proprietarii proiectelor de diplomă și a drepturilor de autor aferente. Organizatorul concursului are dreptul de a utiliza proiectele câștigătoare în scopuri de promovare, cu menționarea numelui autorului.

9. Promovare

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 16 septembrie 2024, prin intermediul adresei de e-mail furnizate în formularul de înscriere. Proiectele câștigătoare și numele studenților vor fi anunțate pe platformele sociale aparținând CONSOFT.

De asemenea, se va realiza o expoziție online a proiectelor câștigătoare pentru a le oferi o expunere mai mare în comunitatea de arhitectură.

10. Dispoziții finale

Participarea la concurs implică acordul implicit al participanților pentru folosirea și promovarea proiectelor lor de către CONSOFT.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul concursului în orice moment, cu informarea prealabilă a participanților prin intermediul site-ului oficial și a adresei de e-mail furnizate în formularul de înscriere.

Orice aspect nereglementat de prezentul regulament va fi soluționat de către organizator în conformitate cu legea în vigoare.

Formularul de înscriere

Majoritatea adreselor Yahoo nu acceptă mesaje de pe serverele noastre. Vă rugăm, pe cât posibil, să folosiți altă adresă.