Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!

Nu pierde șansa de a fi recunoscut în comunitatea profesională a arhitecților și inginerilor și de a-ți îmbunătăți cunoștințele în domeniul BIM! În plus, anul acesta, suntem încântați să anunțăm extinderea concursului către alte softuri esențiale din domeniul BIM, cum ar fi AxisVM și Tekla.

Concursul "Consoft Challenge: Pune-ți Diploma la Lucru!" reprezintă o oportunitate esențială pentru a spori competențele și inovația în domeniul arhitecturii, precum și al ingineriei structurale și construcțiilor. Prin acest concurs, studenții au ocazia să-și demonstreze abilitățile și creativitatea în utilizarea software-urilor precum Archicad, AxisVM și Tekla, contribuind astfel la dezvoltarea lor profesională în domeniul BIM. În același timp, acest concurs oferă o platformă de promovare a talentului și expertizei lor în fața comunității de arhitectură și inginerie. Este un mediu de învățare și colaborare care încurajează utilizarea conceptelor BIM și tehnici inovatoare în proiectare și documentare.

Proiectele și atmosfera din 2023

Te invităm să pătrunzi în lumea inspirației și creativității din trecut. În această secțiune dedicată evenimentului nostru de anul trecut, poți explora o selecție remarcabilă de proiecte care au captivat și au impresionat în 2023. Descoperă atmosfera și evoluția conceptelor într-o retrospectivă ce aduce în prim plan excelența și inovația din trecut.