12 octombrie 2020

Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining

Dorim ca fiecare vizită la cursurile noastre să fie cât mai plăcută pentru participanți. Așadar vă așteptăm cu 30 de minute înainte de ora de începere cu gânduri bune și cafea bună. Dacă sosiți cu întârziere sau ajungeți doar în ziua următoare la curs, asigurați-vă că ați comunicat acest lucru (prompt/din timp) trainerului, ca să știe când să vă aștepte și să evitați anularea rezervării.

Efectuând o rezervare la un curs oferit de BIMtraining, acceptați și sunteți de acord cu politica noastră de anulare și neprezentare. Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining este disponibilă pe pagina de informații (pagina curentă), pe durata procedurii de rezervare și în e-mailul de confirmare, vă rugăm s-o citiți cu atenție.

Înțelegem că pot apărea diverse situații neprevăzute și aveți nevoie de modificarea/anularea rezervării dvs.

MODIFICARE REZERVARE CURS

Dacă solicitați modificarea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, o să reprogramăm rezervarea la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de dvs.
În ultimele 72 de ore precedente începeri cursului nu ne stă în putință efectuarea oricărei modificări asupra rezervărilor. Dacă solicitați modificarea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începeri cursului, atunci întră în vigoare politica de anulare din ultimele 72 de ore (vedeți mai jos).

ANULARE REZERVARE CURS

Dacă solicitați anularea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a taxei de școlarizare.

Dacă solicitați anularea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începeri cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare a 50% din taxa de școlarizare.

NEPREZENTARE LA CURS

Dacă nu vă prezentați la curs (indiferent de motiv, exceptând situațiile de forță majoră) și nici nu ne anunțați în prealabil, conform instrucțiunilor de mai sus, pierdeți dreptul la rambursarea taxei de școlarizare.

DACĂ DEȚINEȚI UN VOUCHER LA CURS

Un voucher de curs se poate folosi o singură dată, la o singură rezervare fără drept de modificare a rezervării. În cazul anulării rezervării, sau neprezentării la curs, ele sunt automat anulate și pierd dreptul la gratuitate.

Voucher-ele se primesc cu licențe Archicad nou achiziționate și oferă gratuitate la un curs Archicad Basic Skills.


Nu sunt eligibile pentru modificare sau anulare cursurile:

  • cursurile organizate în afara centrelor de training deținute de BIMtraining;
  • cursurile Archicad BIM Skills - Personalized.

Cursurile necesită un număr minim de participanți, astfel BIMtraining își rezervă dreptul de a opera modificări în programul anunțat a cursurilor, cu obligativitatea comunicării acestora în timp util.

Sugestii, reclamații și întrebări vor fi adresate prin e-mail la contact@bimtraining.ro sau la nr. de tel. 0746 258 811, 0740 213 400.

BIMTRAINING SRL.
37383053
J19/214/12.04.2017
Sat Pauleni-Ciuc, Comuna Pauleni-Ciuc, Nr. 41, jud. Harghita
RO04RZBR0000060019356574