29 septembrie 2009

Graphisoft lanseaza noua versiune ArchiCAD 13

ArchiCAD 13 include un server BIM™ de inalta tehnologie, introducand o noua paradigma in partajarea fisierelor proiectului. Acest program permite accesul oriunde si oricand la fisierele BIM si elimina dificultatile de gestionare a fluxului de lucru.

„In contextul accelerarii procesului de adoptare a modelarii digitale a cladirii, firmele de arhitectura folosind proiectarea pe baza de modele si fluxuri de lucru pentru documentatie proprii, au atins limite de scalabilitate,” a afirmat Miklos Szovenyi-Lux, vicepresedinte Departamentul Management al produsului in cadrul Graphisoft. „Pentru a depasi aceste limite, ArchiCAD 13, cu tehnologia Delta Server™, ofera in premiera echipelor de proiectare noi niveluri de accesibilitate  si gestionare a proiectelor BIM. Folosind ArchiCAD 13, localizarea si distribuirea fizica a fortei dvs. de munca devin aproape imateriale, ceea ce avantajeaza atat firmele mici, cat si companiile mari din domeniu.”

ArchiCAD 13 se va lansa oficial in Romania in cadrul Conferintei Utilizatorilor ArchiCAD, AxisVM si Tekla Structures de la Sinaia care se va organiza la Hotel International in perioada de 16-18 octombrie 2009.

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.consoft.ro/archicad/info/