30 martie 2010

ArchiCAD Spring Academy

ArchiCAD Spring Academy este un eveniment special de două zile care vă va educa, vă va distra și vă va scufunda în comunitatea ArchiCAD. Vi se va oferi acces la produse și servicii ArchiCAD, asociate cu consultanță de specialitate, demonstratii, ateliere de lucru și instrucțiuni.

La conferință sunt invitați arhitecți faimoși din toată lumea și minți conducătoare din industrie, programul conține prezentări "cutting edge" de produse pe temele cele mai dorite.

Fie că sunteți un profesionist creativ sau un manager de CAD-BIM, ArchiCAD Spring Academy vă oferă conferințe, prezentări speciale, experiențe care să îndeplinească toate nevoile Dvs. specifice.

 

ArchiCAD Spring Academy va avea loc in data de 15-16 mai 2010, în hotelul de lux Hotel Histria**** din orasul Pula, Croația. Aceasta localitate și împrejurimile sale sunt bine cunoscute pentru patrimoniile sale antice, astfel pe lângă pregătirea profesională, după acest eveniment, veți putea explora și oportunitățile oferite de această zonă.

 

Va fi un eveniment:

Interesant? Fără îndoială.

Copleșitor? Uneori.

Revigorant, inspirativ și energizant? Absolut.

ArchiCAD Spring Academy este o experiență pe care nu doriți să o pierdeți!

 

Pe baza acordului dintre organizatori și ConSoft participanții din Romania beneficiează de tarife speciale de participare: 140 euro/persoană, respectiv 100 euro pentru studenți. (Față de 230 euro/persoană afișat pe situl oficial).

Înscrierile se face pe: http://archicadspringacademy.com/ArchiCAD_Spring_Academy/Start.html

Pentru a beneficia de această reducere, în formularul de înregistrare completați "ConSoft" în câmpul Notes.

Contactați-ne cu încredere!