15 iunie 2010

Graphisoft achiziționează Zermatt Virtual Reality Solution

Budapesta, 15.06.2010 - Graphisoft, lider global in soluții Virtual Building ™, a anunțat astăzi achiziționarea companiei suedeze Zermatt Virtual Reality Solution, care a furnizat motorul de bază pentru aplicația Graphisoft Virtual Building Explorer. Această achiziție deschide noi orizonturi în dezvoltarea acestui instrument revoluționar de prezentare BIM.


Graphisoft Virtual Building Explorer (VBE) este primul instrument interactiv de prezentare a modelelelor BIM din intreaga industrie. Această tehnologie permite partajarea întregului proiect/model BIM într-un mediu independent și interactiv fără să fie nevoie de instalarea unor aplicații speciale. Virtual Building Explorer combină navigarea în timp real ca în jocurile video cu opțiuni suplimentare ca: gravity, control ale straturilor, fly-mode, recunoașterea automată a tâmplăriilor, trasee pre-salvate pentru explorare, informații de elemente precum finisajele suprafețelor, volume, dimensiuni și cantități. Măsurători exacte pot fi luate în timpul navigării pentru a ajuta luarea deciziilor, stabilind astfel standarde noi în prezentarea proiectelor de arhitectură.


"Graphisoft este recunoscută mondial pentru dezvoltarea celor mai bune soluții bazate pe model in proiectarea arhitecturală, iar Virtual Building Explorer continuă această tradiție", declara Miklos Szovenyi-Lux, vicepreședinte Product Management la Graphisoft. "Scopul nostru cu achiziționarea acestei tehnologii de ultimă oră este de a extinde opțiunile noastre de dezvoltarea și distribuție a acestui produs."


Pentru mai multe informații despre Graphisoft Virtual Building Explorer, vizitați pagina produsului aici.