23 februarie 2011

Tekla BIMsight – Noul instrument profesional BIM

Pentru un impact în industria construcțiilor, Tekla lansează o nouă aplicație avansată pentru o cooperare imbunătățită, bazată pe modelul 3D. Tekla BIMsight poate fi descărcat gratuit de către oricine din industria construcțiilor. Acum contractori, proiectanți, arhitecți, desenatori și fabricanți pot uni modelele lor, pentru a verifica coliziuni și pentru a colabora utilizând noul software BIM.  

Tekla BIMsight este un instrument nou de colaborare care permite profesionaliștilor din industrie să intre gratis în lumea BIM (Building Information Modeling). Acest program face posibilă combinarea și înțelegerea ușoară a modelelor 3D create cu diferite programe, pentru interpretarea proiectului, verificarea ciocnirilor, marcarea și comentarea modificărilor. Tekla BIMsight prezintă un mod centralizat de comunicare al informațiilor: participanții la proiect pot vedea atât o imagine de ansamblu cât și fiecare detaliu al modelului 3D. Poate fi utilizat în întregul flux al construcției, de la faza de proiectare până la execuție.

Tekla BIMsight poate fi descărcat gratuit de pe www.teklabimsight.com. Sunt disponibile tutoriale video și o comunitate de utilizatori online care vă ajută să începeți vizualizarea și comunicarea prin modele BIM.