14 martie 2012

A apărut Tekla Structures 18

Apariția Tekla Structures 18 ușurează drumul lung de la proiectare la realitate. Crearea mai rapidă a unor modele BIM cu ajutorul vizualizării îmbunătățite, modelării intuitive și cu ajutorul instrumentelor simplificate de project management. Noua versiune este disponibilă pe www.teklastructures.com.

Este în creștere colaborarea dintre părțile interesate de proiect iar Tekla Structures 18 reflectă acest lucru. Toți participanții la proiect, de la arhitecți, fabricanți, contractori, designeri și ingineri la executanți beneficiază de un acces îmbunătățit la un model 3D mult mai exact și complet.

Cu noua versiune fluxul de lucru este mult mai eficient și intuitiv, ceea ce reduce timpul de proiectare. Rezultatul este creșterea în ansamblu a productivității proiectării. Modelarea ușoară și intuivitatea sporită în editarea desenelor ne asigură că ceea ce vedem este rezultatul final. Automatizarea îmbunătățită minimalizează erorile și nevoia corecțiilor.

Îmbunătățirea fluxului de lucru este prezentă și prin conectivitatea îmbunătățită la mașinării și funcțiile de export. La exportarea modelului în formatul IFC sunt mai multe opțiuni disponibile: se pot include axe, se pot personaliza informațiile și se pot exporta armăturile detaliat sau nu. Conectivitatea cu mașinăriile DSTV, CNC și de prefabricare este mult îmbunătățită.

Vizitați www.teklastructures.com pentru mai multe informații și clipuri video.