12 iunie 2012

Abvent lansează Artlantis 4.1 cu motorul Maxwell Render integrat

PARIS, 11-06-2012 - Abvent a anunțat astăzi Artlantis 4.1, propulsat de motorul de randare Maxwell dezvoltat de firma Next Limit Technologies. Această ultimă versiune combină viteza și ușurința de utilizare a Artlantisului cu precizia și acuratețea fizică a motorului Maxwell Render.

Noile caracteristici în Artlantis 4.1:

ISO și timp de expunere
Ajustarea automată a iluminatului a fost disponibilă în Artlantis 3.0. Cu Artlantis 4.1, utilizatorii pot alege acum să păstreze această setare sau să folosească o caracteristică nouă, denumită ISO/Shutter. ISO se referă la sensibilitatea filmului camerei, în timp ce shutter se referă la durata de timp în care obturatorul camerei rămâne deschis atunci când se face o fotografie. În acest fel Artlantis 4.1 oferă o calitate mai bună a culorilor și rezultate mai realiste.

HDRI Context
Imaginea HDR oferă un fundal sferic, precum și o iluminare generală, cu umbre și reflexii complete de 360 ​​de grade. Acest mediu luminat 3D generat în jurul scenei asigură un fundal solid pentru toate punctele de vedere ale camerei, combinat cu toată gama de intensitate a luminii reale. Asta face ca imaginile HDR să fie mai valoroase pentru scenele care conțin suprafețe reflectante. Cu canalul de iluminat special inclus în imaginile HDR, iluminarea și umbrele vor duce la interpretări uimitor de realiste.

Motorul Maxwell Render Opțional
Artlantis este cea mai rapidă aplicație de randare 3D dintre cele disponibile în prezent pentru arhitecți și designeri, în timp ce Maxwell Render este considerat a fi motorul de randare cel mai exact fizic de pe piață. Next Limit Technologies și Abvent și-au unit forțele pentru a oferi Maxwell Render ca un motor de randare opțional în cadrul Artlantis 4.1. Completat cu shadere specifice și cărți poștale, Maxwell Render este incredibil de ușor de utilizat. Pur și simplu setați scena în Artlantis, ca de obicei, și cu un singur buton lansați motorul de randare Maxwell Render pentru a începe calculul. Cu Artlantis 4.1, utilizatorii primesc cel mai bun din ambele: viteză și precizie fizică.

 

Fiecare licență Artlantis 4.1 conține varianta Trial de 30 zile a motorului Maxwell Render.

Descărcați versiunea demo a Artlantis 4.1 de AICI.