28 martie 2013

A apărut Tekla Structures 19

 

Cea mai nouă versiune a programului Tekla Structures ajută companiile de construcții să profite de schimbările constante din industrie. Într-un proiect de construcție înțelegerea proiectului este vitală iar Tekla oferă acum caracteristici care facilitează înțelegerea proiectului și reduc riscurile. Noua versiune este disponibilă pe www.teklastructures.com.

Tekla Structures Primary – O nouă configurație mult așteptată care înlocuiește vechiul Steel Detailing Limited. 
Tekla Structures Primary este o versiune limitată a configurației Full, cu ajutorul căreia putem modela atât structuri metalice cât și structure din beton monolit sau prefabricat. Această configurație este limitată la 2500 de piese, excluzând șuruburile și conținând 5000 de armături sau grupuri de armături.
Ținem să precizăm că această limitare este foarte generoasă. Vă recomandăm să vizualizați câteva modele în care sunt specificate numărul pieselor utilizate.

Tekla Structures 19 prezintă sudurile direct în model, nu sunt necesare căsuțe de dialog suplimentare. Crearea secțiunilor în desene este ghidată vizual. Elementele curbe devin mai netede, iar deoarece programul are legătură directă cu mașinile de debitare, aceste elemente pot fi fabricate la fel de netede.

Pentru cei care lucrează cu beton, Tekla Structures 19 oferă noi posibilități. Funcțiile pentru betonul monolit asigură instrumentele necesare pentru modelarea, proiectarea și turnarea precisă a betonului.

Pentru îmbunătățirea fluxului de informații, Tekla Structures 19 conține legături noi și îmbunătățite cu diverse programe. Formele complexe, cum sunt de exemplu armăturile în formă de spirală, se pot exporta corect în IFC și pot fi utilizate de alți participanți la proiect.

Tekla User Assistance, un nou ajutor interactiv, este doar la un clic distanță. Este o noutate importantă în setul de noutăți, care ajută utilizatorii de Tekla Structures să devină profesioniști în BIM și în construcții. 

Mai multe informații găsiți AICI.