8 mai 2013

ArchiCAD 17 - Esența BIM este în detalii

BUDAPESTA, 7 mai 2013 – Graphisoft® a anunțat astăzi apariția ArchiCAD 17 – cea mai recentă versiune a software-ului de proiectare BIM (Building Information Modeling) pentru arhitecți. Noua versiune simplifică mult modelarea și documentarea clădirilor chiar și atunci când proiectul trebuie să aibă un grad ridicat de detaliere. Fluxul de lucru BIM al ArchiCAD 17 permite modelului 3D să rămână intact până la sfârșitul proiectului.

 

"Multe practici arhitecturale folosesc soluțiile BIM pentru modelare în fazele inițiale ale proiectării, iar ulterior trec la 2D pentru realizarea documentației de construcție", a declarat László Vértesi, vicepreședintele Departamentului de Dezvoltarea Produselor al Graphisoft. "Noua funcțiune de Conexiuni Bazate pe Priorități furnizează în mod automat secțiuni și detalii la nivel de documentație de construcție."

 

CONEXIUNI BAZATE PE PRIORITĂȚI

Funcțiunile Conexiunile bazate pe priorități împreună cu Materiale de construcții inteligente, generează în mod automat secțiuni și detalii corecte. Alte funcțiuni noi, cum ar fi Asocierea elementelor la nivele de construcție și Manipularea inteligentă a liniilor de referință fac din ArchiCAD 17 cea mai bună soluție BIM disponibilă astăzi pe piață.

 

PROCESARE ÎN FUNDAL (BACKGROUND PROCESSING) PENTRU PRIMA OARĂ ÎNTR-UN SOFTWARE DE PROIECTARE

Cu scopul creșterii productivității, ArchiCAD 17 face următorul pas revoluționar în procesarea multi-core – pentru a facilita crearea și manipularea modelelor mari, complexe – introduce Suportul de procesare în fundal pentru generarea rapidă a detaliilor complexe. Funcțiunea Scalarea optimizată de procesoare multi-core crește performanța pe modele complexe de mari dimensiuni. A fost îmbunătățită și performanța Unității Centrale Grafice pentru ca navigarea 3D să fie mai lină atunci când se lucrează cu modele foarte mari.

 

ÎMBUNĂTĂȚIREA FLUXULUI DE LUCRU

ArchiCAD 17 oferă o gamă largă de îmbunătățiri de flux de lucru, un instrument MORPH îmbunătățit pentru a sprijini proiectarea conceptuală cu informații despre zonare și Planuri de tăiere 3D intercative pentru a oferi un control suplimentar al mediului de modelare 3D. Includerea licenței BIMx complet funcțională la fiecare instalare, permite utilizatorilor să împărtășească proiectele BIM cu clienții lor în formă interactivă. Evaluarea energetică îmbunătățită bazată pe zonare termică multiplă permite utilizatorilor să evalueze proiectele lor cu tehnologie standardizată.

 

PARTENERIAT CU BIMobject®

Integrarea cu BIMobject.com, furnizorul nr.1 din lume pentru obiecte BIM, oferă acces direct din ​​ArchiCAD 17 cât și BIMcomponents.com la o colecție vastă de obiecte de înaltă calitate care aparțin unor producători reali. Cu acest parteneriat, BIMcomponents.com face un pas important devenind portalul central GDL pentru utilizatorii ArchiCAD.

 

ArchiCAD 17 va fi lansat pe 30 Mai 2013. Livrările către utilizatori vor începe la câteva săptămâni după lansarea oficială.

 

Pentru mai multe informații despre ArchiCAD 17, vă rugăm dați clic AICI.