7 mai 2014

ArchiCAD 18 - Join the Creative Flow

BUDAPESTA, 06 mai 2014 - Graphisoft® a anunțat astăzi cea mai recentă versiune a soluției sale de software BIM pentru arhitecți și designeri. ArchiCAD 18 oferă inovații facând fluxul de lucru BIM mai cursiv și include un nou motor de randare CINEMA 4D cu capabilități de redare găsite numai în aplicații de vizualizare profesionale.

 

"În zilele noastre, inovarea în BIM vizează mai degrabă fluxul de lucru și experiența de utilizare, decât funcționalitatea în sine. Cu ArchiCAD 18 am răspuns la cele mai importante cereri ale utilizatorilor referitoare la fluxul de lucru, cu scopul clar de a le furniza soluții care le mențin în fluxul creativ cu cât mai puține întreruperi", a declarat László Vértesi, vicepreședintele Departamentului de Dezvoltarea Produselor al Graphisoft.

 

MOTOR DE RANDARE CINEMA 4D ÎNCORPORAT

Randările fotorealiste de înaltă calitate sunt în continuare cele mai importante instrumente de comunicare pentru arhitecți. Integrarea motorului de randare renumit Cinema 4D în ArchiCAD 18 aduce posibilitatea randărilor de calitate mai aproape de mai mulți utilizatori. Un simplu clic pe butonul de randare poate duce cu ușurință la aceleași rezultat de înaltă calitate precum editarea îndelungată în aplicații specializate - acest lucru permițând utilizatorilor să-și efectueze lucrările de randare în interiorul aceleiași aplicații BIM. În plus, previzualizarea instantanee și suportul pentru procesare în fundal transformă randarea într-un proces lin și neîntrerupt.

CONTROL ȘI URMĂRIERE INTEGRATĂ A REVIZIILOR

ArchiCAD 18 urmărește și documentează automat modificările modelului BIM, astfel arhitecții pot gestiona modificările aduse proiectului într-un mod controlat și documentat. Noua soluție de urmărire a reviziilor este integrată în fluxul de lucru BIM, acoperind în acest fel întregul proces de proiectare.

ÎMBUNĂTĂȚIREA FLUXULUI DE LUCRU

În plus față de introducerea noilor tehnologii inovatoare, ArchiCAD 18 dezvăluie, de asemenea, îmbunătățiri substanțiale pentru fluxurile de lucru existente, dovedind faptul că la Graphisoft ascultarea cererilor clienților este de importanță primară, atunci când vine vorba de alocarea resurselor de dezvoltare.

ÎMBUNĂTĂȚIRI AI SCHIMBULUI DE DATE PRIN PDF

Formatul de fișier PDF a devenit un standard de desen folosit pentru sarcini multiple în întreaga lume. ArchiCAD 18 poate salva direct în format PDF-A (arhivă), iar adițional suportă import și export avansat cu gestionarea layerelor și elementelor de desen într-un mod inteligent.

ÎMBUNĂTĂȚIRI AI FLUXULUI DE LUCRU OPEN BIM ȘI IFC

ArchiCAD 18 continuă să ofere o serie de îmbunătățiri legate de IFC, inclusiv management profesional de date bazate pe standarde și un proces de export de înaltă calitate. În plus, pentru a sprijini coordonarea iterativă cu ingineri și consultanți, ArchiCAD 18 introduce suportul BCF. BIM Collaboration Format (BCF) este un format de fișier deschis, care permite adăugarea de comentarii textuale și capturi de ecran în stratul superior a fișierului IFC pentru o mai bună comunicare. ArchiCAD 18 integrează nativ informațiile BCF în modelul BIM cu ajutorul uneltei Mark-Up. Ca rezultat, ArchiCAD se alătură aplicațiilor BIM majore care susțin formatul BCF.

INTEGRAREA Graphisoft BIMcloud®

Adevăratul potențial al BIM este cel mai bine exploatat printr-un efort de echipă, cu mai mulți contribuitori colaborând pe aceleași date BIM. Prin integrarea deplină cu Graphisoft BIMcloud®, ArchiCAD 18 oferă pentru prima oară în industrie, colaborare BIM în timp real, indiferent de mărimea, locația sau configurația echipei de colaborare. Integrarea tehnologiei cloud permite echipei ArchiCAD să crească fără limite. Aflați mai multe despre soluția Graphisoft BIMcloud® de AICI.

 

ArchiCAD 18 va fi lansat pe 2 Iunie 2014. Livrările către utilizatori vor începe la câteva săptămâni după lansarea oficială.

Pentru mai multe informații despre ArchiCAD 18, vă rugăm dați clic AICI.