6 mai 2015

ARCHICAD 19 – Faster than Ever

BUDAPESTA, 05 mai 2015 – GRAPHISOFT® a anunțat cea mai recentă versiune a soluției sale de software BIM pentru arhitecți și designeri. ARCHICAD 19 reprezintă următorul salt cuantic în performanța BIM prin extinderea tehnologiilor sale robuste de procesare multiplă și suport 64 biți cu procesarea predictivă în fundal, nemaiîntâlnită până acum în industria BIM. Ca urmare, ARCHICAD 19 oferă timpi de răspuns ultra-rapizi, ceea ce îl face lider de necontestat în viteză.

"Utilizatorii percep performanța programului ca o măsură unică, dar de fapt acesta este combinația unei mulțimi de factori ", a declarat Péter Temesvári, Director Product Management la GRAPHISOFT. "ARCHICAD 19 introduce îmbunătățiri majore – mai ales la capitolele intuiție și reacție, oferind utilizatorilor o experiență de interacțiune unică și fluidă."

 

Despre ARCHICAD 19

Mediu de lucru îmbunătățit - Noul Tab Bar permite comutarea rapidă între planuri, secțiuni, elevații și ferestre 3D.

Linii ajutătoare permanente – Noutățile aduse la punctele și liniile de ghidaj oferă sprijin grafic permanent pentru crearea și editarea precisă a elementelor.

Surface Painter Interactiv – Modificarea suprafețelor 3D cu metoda populară "drag&drop" și feedback vizual instant. Noul Surface Painter din ARCHICAD 19 permite proiectanților să schimbe texturile/culorile elementelor în fereastra 3D, cu un singur click, folosind o paletă nouă, numită Surface Painter.

Navigare mai lină și mai rapidă în 3D cu OpenGL - ARCHICAD 19 folosește un motor OpenGL optimizat care asigură o navigare 3D mai lină și mai rapidă, chiar și atunci când se lucrează cu modele extrem de mari.

Procesarea predictivă în fundal (în curs de brevetare) - ARCHICAD 19 profită de capacitățile neutilizate ale calculatorului prin anticiparea potențialelor acțiuni viitoare ale utilizatorului și pregătirea lor în fundal. Acest lucru crește foarte mult reacția globală a aplicației, astfel devenind mult mai agil la proiecte de orice tip sau dimensiune. 

Arătând calea în OPEN BIM - ARCHICAD 19 permite utilizatorilor să importe modelul IFC exact așa cum arăta în aplicația în care a fost creat. Detectarea coliziunilor funcționează acum cu toate elementele IFC MEP importate. Performanța îmbunătățită a detectării coliziunilor face ARCHICAD 19 un instrument BIM unic, cu capacități de coordonare interdisciplinară.

 

Alte îmbunătățiri ale productivității - ARCHICAD 19 ușurează sarcinile irositoare de timp:

  • Suport pentru Point-Cloud: datele măsurate cu scanner 3D pot fi importate în modelul 3D pentru a vă ajuta la relevee, proiecte de renovare sau documentații “as built”.
  • Îmbunătățiri la listele interactive: calculul suprafețelor în listele interactive ajută utilizatorii să listeze cu exactitate aria oricărui strat dintr-o structură compozită.
  • Îmbunătățiri la adnotări: pointer automat pentru fiecare text de cotă ajută cotarea desenelor aglomerate. Etichetele asociative multiple atașate la un singur element ușurează munca obositoare de documentare.
  • Îmbunătățiri PDF: Prin implementarea unui adevărat WYSIWYG (what you see is what you get) ARCHICAD 19 asigură includerea doar a informațiilor vizibile în fișierele PDF create.

 

Livrările pentru GRAPHISOFT ARCHICAD 19 vor începe în luna Iunie 2015.

Pentru mai multe informații despre ARCHICAD 19, vă rugăm dați clic AICI.

 

Despre GRAPHISOFT

GRAPHISOFT® a declanșat revoluția BIM în 1984 cu ArchiCAD®, primul program BIM din industrie dedicat arhitecturii. GRAPHISOFT continuă să furnizeze soluții inovative pentru industrie ca BIMcloud®, prima platformă de colaborare BIM în timp real, EcoDesigner™, proiectare sustenabilă total integrată într-o aplicație BIM și BIMx®, leader printre aplicațiile mobile dedicate vizualizării modelelor BIM. ArchiCAD este prezent în România încă din 1996 prin ConSoft.