10 mai 2006

Graphisoft a anuntat aparitia noii versiuni Archicad 10 !

Cei ce au utilizat versiunea beta au afirmat ca noua versiune Archicad 10 esteuluitoare"

Functii de proiectare redefinite proiectare optima pe baza de model! Utilizatorii din intreaga lume care au testat noua versiune Archicad 10 au afirmat ca aceasta este instrumentul de modelare virtuala cel mai apropiat de arhitectura.

Graphisoft a anuntat ca produsul sau Archicad 10, ultima versiune a solutiei premiate de modelare a cladirilor virtuale va fi lansata atat pe platforme Windows, cat si pe platforme Macintosh, in prima parte a lunii mai.

Scopul nostru a fost de a obtine o liberate de proiectare fara precedent, pastrand in acelasi timp elementele anterioare de proiectare a cladirii virtuale, cum ar fi generarea geometriei 3D, modul de realizare a devizelor si a desenelor. Utilizatorii nostri sunt incantati de rezultatul obtinut si ne asteptam ca in viitor, multe din cladirile importante sa fie proiectate in Archicad 10? a declarat Akos Pfemeter, Director de produs. ?In plus, imbunatatirile legate de fluxurile de lucru si de modul de interactiune influenteaza in mod direct reducerea timpului de lucru. Este o versiune exceptionala!

Avantajele oferite de Archicad 10 includ:

- Libertate maxima de modelare: imbunatatiri legate de flexibilitate, viteza si modificarea simpla a proiectului.

- Integrare completa: procesul integrat de realizare a planselor asigura un flux de lucru uniform pe parcursul intregului proiect.

- Interactiune standardizata: interfata intuitiva permite utilizarea cu usurinta a programului si invatarea rapida a modului de functionare a acestuia, astfel incat utilizatorii noi pot incepe sa lucreze imediat in mod eficient, delectandu-se cu noile posibilitati de modelare.

Archicad a fost proiectat avandu-se in vedere compatibilitatea acestuia cu fluxurile de lucru caracteristice proiectelor de arhitectura si cu modul specific de gandire si de lucru al arhitectilor. Graphisoft a colaborat indeaproape cu utilizatorii pentru a imbunatati functiile oferite deja de Archicad si pentru a crea noi avantaje competitive. Archicad 10 va reduce numarul de operatiuni recurente si va spori productivitatea si, foarte important, va oferi utilizatorilor posibilitatea de a proiecta cladiri cu o arhitectura deosebita.

Fluxurile de documente organizate in mod extrem de eficient ale Archicad permit unei echipe numeroase de arhitecti sau unei echipe reunind diversi profesionisti in cadrul aceluiasi proiect sa lucreze in 3D si 2D, sa gestioneze modificarile importante, sa coopereze in mod eficient. Acum intregul flux de proiectare/documentatie este integrat in Archicad, programul actualizand imediat modificarile la nivelul intregului proiect, ceea ce permite echipei sa lucreze in liniste, sa aiba randament si sa utilizeze eficient datele modelului.

Archicad asigura utilizatorilor o mai mare creativitate, le permite sa analizeze din timp problemele specifice proiectului, sa genereze rapid documentatia necesara si sa coordoneze in mod eficient proiectul, atat in ceea ce priveste aspectele interne, cat si in ceea ce priveste aspectele externe ale acestuia.

Despre Graphisoft:

"Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l crea!" Alan Kay

Compania Graphisoft este cunoscuta pentru activitatea sa de pionierat si pentru pozitia de lider de piata in ceea ce priveste dezvoltarea de solutii pentru cladirile virtuale. Graphisoft si Archicad sunt marci inregistrate ale Graphisoft. Toate celelalte marci comerciale sunt apartin proprietarilor acestora.

Mai multe informatii despre noul produs aflati la:

http://www.graphisoft.com/products/archicad/ac10/