30 iunie 2006

Expozitie virtuala Archicad cu note de la 1 la 10

Archicad, prin intermediul conceptului de Cladire virtuala, ofera arhitectilor libertatea de proiectare si mentinerea unei documentatii exacte, eficiente si usor de utilizat in timpul procesului de proiectare. Dobandirea performantelor in cadrul acestui proces de realizare a cladirilor virtuale, baza Modelului Informatic al Cladirii (BIM), va propulsa studentii in interiorul competitiei de varf de pe piata actuala.

Peste un milion de proiecte de cladiri din intreaga lume au fost realizate cu ajutorul conceptului unic de Cladire virtuala al Archicad. Acest program este folosit de unii dintre arhitectii de elita la nivel mondial, inclusiv Chad Oppenheim si echipa sa din Miami, Michel Rojkind din Mexico City, personalul biroului lui Axel Schultes din Berlin si multi altii.

Pentru a face programul Archicad mai atractiv, studentii isi pot afisa lucrarile si pot analiza lucrarile celorlalti pe architectsJURY.com, un site comunitar realizat pentru studentii de la arhitectura. Acest site permite studentilor sa-si publice lucrarile si sa vizualizeze proiectele studentilor la arhitectura de la universitati din intreaga lume. Vizitatorii site-ului pot acorda note proiectelor publicate pe o scara de la 1 la 10. Acest site reprezinta o ocazie optima pentru studenti de a-si analiza propriile lucrari impreuna cu criticii acestora! Lucrarile care obtin cele mai mari note sunt premiate.

Vizitati site-ul http://www.architectsjury.com si trimiteti lucrarile dvs!