16 august 2007

Kitul BIM Experience (versiunea TRIAL a ArchiCAD 11)

Inregistrati-va acum si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe sa invatati modelarea digitala a cladirii - Building Information Modeling (BIM) – folosind ultima versiune ArchiCAD®. Kitul BIM Experience include:

· software gratuit

· invatare interactiva

· evaluare online

· premii valoroase

Completati un simplu formular de inregistrare in trei pasi pentru a incepe imediat sau consultati informatiile de mai jos referitoare la componentele BIM Experience Kit.

Software gratuit

Versiune de proba, complet functionala a ArchiCAD 11, valabila timp de 30 de zile. Se salveaza fisierele TRIAL care se transforma automat in fisiere FULL, dupa achizitionarea unei licente comerciale.

Invatare interactiva

Prezentare BIM in doua ore, cu ajutorul casei Massaro, proiectata de Frank Lloyd Wright si a 10 exercitii cu asistenta vocala, in ArchiCAD 11.

Evaluare online

Test online cu optiuni multiple, cu durata a 15 minute, care va permite sa verificati modul in care ati inteles modelarea digitala a cladirii (BIM).

Premii

Daca efectuati o evaluare online, numele dvs. va fi automat inclus in extragerea noastra anuala, având ca premiu o licenta comerciala gratuita pentru ArchiCAD 11, valabila 11 luni. In acelasi timp, veti avea ocazia de a câstiga o excursie la Budapesta pentru a va intâlni cu echipa Graphisoft, in primavara anului 2008.

https://trialregistration.graphisoft.com/