23 aprilie 2020

Deveniți BIM Manager certificat de Graphisoft

Programul BIM Manager este disponibil online!

Cursul începe în data de 4 mai 2020 și va dura 10 săptămâni. Consultanții BIM cu experiență de la Graphisoft vă vor învăța să gestionați aspectul BIM al unui birou bazat pe ARCHICAD, printr-o lectură distractivă și interactivă, încărcată de prezentări, sfaturi și activități.

La sfârșitul acestui training de 10 săptămâni, veți înțelege clar strategia de implementare BIM la nivel de birou, crearea unui Plan de execuție BIM, crearea și gestionarea unui fișier template în ARCHICAD, punerea în aplicare a principiilor ISO 19650 într-un proiect ARCHICAD, tratarea celor mai comune provocări din ARCHICAD, auditul proiectelor și gestionarea schimburilor de informații cu consultanții externi.

Nu pierdeți ocazia de a învăța de la cei mai buni și de a deveni un BIM manager certificat de Graphisoft!

ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM!

Membrii ARCHICLUB, profită de oferta introductivă și obțin acces la întregul curs pentru suma de 950 EUR (față de prețul standard de 1200 EUR), folosind codul SSA la finalizarea comenzii. Oferim reduceri suplimentare pentru achiziții multiple într-o singură tranzacție; 2 bilete la 15% reducere și 3 sau mai multe bilete la 20% reducere. Reducerea se va aplica automat dacă adăugați 2 sau mai multe bilete în coș.

Pentru asistență și informații, contactați-ne la adresa bimmanager@graphisoft.com.