25 martie 2022

Graphisoft sprijină profesioniștii ucraineni din industria AEC – licențe gratuite Archicad și BIMcloud

Tragedia provocată Ucrainei și poporului acesteia continuă să șocheze și să întristeze comunitatea internațională. Graphisoft a suspendat toate activitățile comerciale noi din Rusia și Belarus și pentru toate organizațiile și persoanele sancționate a dezactivat accesul la serviciile sale.

Până la jumătatea lunii martie, peste 3 milioane de oameni au refugiat din Ucraina, iar acum mulți arhitecți și designeri ucraineni sunt nevoiți să-și părăsească patria sau să lucreze de la distanță. Au fost lansate o serie de inițiative internaționale pentru a atenua grijile existențiale ale oamenilor, inclusiv cea a Ordinului Arhitecților din România, care reunesc oportunități de angajare pentru arhitecții și designerii ucraineni.

Graphisoft apreciază acest tip de inițiativă și dorește să susțină oportunitatea de angajare pentru profesioniștii ucraineni din industria AEC, oferindu-le licențe gratuite de Archicad și BIMcloud pe o perioadă de șase luni.

Poate aplica orice companie care operează în România, cu condiția să angajeze arhitecți, designeri și/sau ingineri AEC refugiați din Ucraina sau are colaborare remote de la distanță cu aceste persoane.

Obținerea licențelor este rapidă și ușoară prin prin canalele noastre uzuale de comunicare.

CONTACTAȚI-NE CU ÎNCREDERE