6 ianuarie 2022

Economisiți timp și bani cu BIMup!

Cu siguranță sunteți preocupat de productivitatea firmei dvs.! Ați analizat vreodată câte zile de lucru petreceți cu modelarea 3D, setarea listelor de catități, pregătirea livrabilelor și imaginilor de prezentare?

Doriți să:

Știind cât de importantă este educația — mai ales în contextul actual de pe piață — am dezvoltat un nou sistem prin care dorim să vă sprijinim cât mai mult și anume abonamentul BIMup.

BIMup cuprinde o gamă largă de cursuri pentru utilizarea corectă și eficientă a programului Archicad, a metodei de lucru OPEN BIM, coordonarea și asigurarea calității unui proiect BIM cu ajutorul aplicației Solibri, pornind de la cursuri de bază până la cursuri avansate, care vă oferă cunoștințe aprofundate, eficacitate și productivitate ridicată în munca dvs.

BIMup conține 8 module de cursuri însumând în total 19 zile de curs, programarea modulelor are o periodicitate lunară. Recomandăm parcurgerea lor în următoarea ordine:

Abonamentul este nominal și nu se poate transfera către o altă persoană. Oferim discount de volum în cazul achiziționării a mai multor abonamente (3 sau mai multe).

VEDEȚI INFORMAȚII ADIȚIONALE

În spatele acestor cursuri stă echipa noastră cu o experiență de peste 20 ani. Misiunea noastră este să vă ajutăm să fiți mai productivi, mai concentrați și nu în ultimul rând mai profitabili ca proiectant.

Putem chiar să ne întâlnim online pentru clarificarea informațiilor. Vă stăm la dispoziție pentru întrebări adiționale sau chiar o prezentare detaliată a modulelor.

CEREȚI O ÎNTÂLNIRE ONLINE

Prețurile nu conțin TVA.