13 mai 2019

Twinmotion achiziționat de Epic Games

În urma anunțului de luni (13.05.2019) al Xavier Soule, CEO Abvent Group, privind achiziția programului Twinmotion de către Epic Games, dorim să atragem atenția utilizatorilor Twinmotion la următoarele:

  • Twinmotion 2019 este gratuit până în noiembrie 2019.
  • O versiune optimizată a programului Twinmotion 2019 este disponibilă în mod gratuit până în noiembrie 2019, când Epic Games va anunța noua versiune cu plată a Twinmotion. Cei care descarcă versiunea gratuită Twinmotion 2019 până în noiembrie sunt autorizați să utilizeze produsul pe o perioadă nedeterminată, fără taxe, drepturi de autor sau alte condiții. Conform anunțului, Epic lucrează la o versiune imbunătățită a Twinmotion, cu caracteristici suplimentare și capabilități care vor veni la un cost. Prețurile și caracteristicile exacte ale acestei versiuni vor fi anunțate ulterior.
  • Versiunea gratuită a programului Twinmotion 2019 va sprijini ARCHICAD 22 cu un plug-in de sincronizare directă. Suportul tehnic pentru versiunea gratuită a programului Twinmotion este bazată pe comunitatea utilizatorilor. Puteți obține ajutor de la ceilalți utilizatori prin participarea la forumuri de discuții online.

Pentru mai multe informații și întrebări, consultați secțiunea Întrebările frecvente de pe pagina Epic Games.