9 iulie 2021

Archicad 25 — Great design in every detail

Archicad 25 este cea mai puternică versiune de până acum. În tematica de design, utilizatorii vor experimenta o mai mare libertate de proiectare, o utilizare și navigare mai facilă. În vizualizare — secțiunile și fațadele afișează acum suprafețe și umbre realiste, garantând prezentări mai convingătoare. În documentație — extrase de cantități mai precise și noi opțiuni de etichetare pentru Zone și elemente MEP sunt doar câteva dintre îmbunătățirile cheie aduse de Archicad 25. De asemenea, sunt incluse îmbunătățiri legate de colaborarea cu inginerii, OPEN BIM și îmbunătățiri de interoperabilitate. Toate noutățile și inovațiile s-au bazat pe feedback-ul utilizatorilor.

Atât BIMx, cât și BIMcloud sunt mai puternice — BIMcloud poate stoca acum până la 100 de mii de fișiere și este deschis, astfel încât utilizatorii să poată găzdui toate fișierele de proiect într-o locație convenabilă. În plus, noul BIMx Desktop Viewer deschide toate vederile 2D și 3D, iar noul motor 3D BIMx este acum disponibil și pentru utilizatorii Android.

Archicad 25 oferă beneficii pentru toate birourile mici, mijlocii și mari. Există și îmbunătățiri care vizează doar anumite grupuri de utilizatori — așa cum sunt menționate în lista de mai jos.

INFORMAȚII ADIȚIONALE