ARCHICLUB

ARCHICLUB îți oferă o paletă largă de servicii suplimentare, create pentru eficacitatea și productivitatea ta. Apartenența la ARCHICLUB este valabilă 1 an calendaristic și continuarea acesteia fiind opțională.

Upgrade la noua versiune

Deoarece Archicad evoluează necontenit, vei fi primul informat și vei profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute. Astfel poți folosi întotdeauna cea mai recentă versiune Archicad, fără alte costuri suplimentare.

Voucher de instruire

Suntem alături de tine de la primii pași, astfel după fiecare licență achiziționată, primești un curs Archicad Basic GRATUIT.
Este important să fi întotdeauna la curent cu inovațiile tehnologice. Precum evoluează software-ul, la fel și tu ai nevoie de o formare/informare continuă. Astfel, prin apartenența la ARCHICLUB beneficiezi de 10% discount la oricare dintre cursurile Archicad.
Cursul gratuit și reducerea se oferă pentru o persoană/o licență cu ARCHICLUB. Acest drept nu este transferabil unei terțe persoane.

Garanție asupra cheii de protecție

Prin apartenența la ARCHICLUB cheia de protecție este asigurată asupra oricărei deteriorări. Cheile deteriorate vor fi schimbate gratuit în maxim 2 zile lucrătoare.
În cazul furtului, schimbarea gratuită este condiționată de transmiterea procesului verbal de constatare eliberat de Poliția Română. Garanția nu acoperă pierderea cheilor de protecție.

BIMx Model Transfer

Toți utilizatorii Archicad primesc 5GB spațiu public în serviciul BIMx Model Transfer, unde pot publica modele BIMx direct din Archicad.
Apartenența la ARCHICLUB îți asigură adițional un spațiu de stocare de 10GB privat (extensibil la cerere), opțiunea de protejare cu parolă a modelelor și opțiunea de a încorpora modele BIMx în propria pagină web.

Consultanță tehnică cu prioritate

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a te însoți, ghida și sfătui în utilizarea programului.
Îți oferim consultanță tehnică prioritară utilizând aplicația TeamViewer, prin intermediul căreia specialiștii noștri soluționează problemele direct pe calculatorul tău, astfel primești o asistență de neprețuit și în timp real!

Graphisoft Forward

Accesează instrumente puternice de productivitate, inclusiv biblioteci, add-onuri și multe altele. Pentru mai multe informații consultă pagina Graphisoft Forward.

Graphisoft Learn

Utilizatorii cu ARCHICLUB au acces gratuit la o multitudine de materiale didactice pe portalul Graphisoft Learn. Orice utilizator al cărui Graphisoft ID este conectat la o companie cu ARCHICLUB confirmat, poate utiliza cuponul SSA_ACCESS pentru accesarea cursurilor și materialelor descărcabile gratuite.