ARCHICLUB

ARCHICLUB vă oferă o paletă largă de servicii suplimentare, create pentru eficacitatea și productivitatea dvs. Apartenența la ARCHICLUB este valabilă 1 an, continuarea acestuia fiind opțională.

Upgrade la noua versiune

Deoarece Archicad evoluează necontenit, veți fi primul informat și veți profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute.

Credit de instruire

Suntem alături de dvs. de la primii pași, în primul an de ARCHICLUB, lângă fiecare licență achiziționată vă oferim un curs Archicad Basic gratuit, într-unul dintre centrele BIMtraining. Cursul gratuit se oferă pentru o persoană/o licență și acest drept nu este transferabil unei terțe persoane

Este important să fiți întotdeauna la curent cu inovațiile tehnologice. Precum evoluează software-ul, la fel și dvs. aveți nevoie de o formare/informare continuă. Astfel, prin apartenența la ARCHICLUB beneficiați de 15% discount la orice training organizat de BIMtraining. Reducerea se oferă pentru o persoană/o licență cu ARCHICLUB.

Garanție asupra cheii de protecție

Prin apartenența la ARCHICLUB cheia de protecție este asigurată asupra oricărei deteriorări. Cheile deteriorate vor fi schimbate gratuit în maxim 2 zile lucrătoare.

În cazul furtului, schimbarea gratuită este condiționată de transmiterea procesului verbal de constatare eliberat de Poliția Română.

Garanția nu acoperă pierderea cheilor de protecție.

BIMx Model Transfer

Toți utilizatorii Archicad primesc 5GB spațiu public în serviciul BIMx Model Transfer, unde pot publica modele BIMx direct din Archicad.

Apartenența la ARCHICLUB vă asigură adițional un spațiu de stocare de 5GB privat (extensibil la cerere), opțiunea de protejare cu parolă a modelelor și opțiunea de a încorpora modele BIMx în propria pagină web.

Beneficii financiare

ARCHICLUB vă asigură achiziționarea licențelor adiționale în condiții avantajoase. Beneficiați întotdeauna de oferte personalizate!

Puteți profita constant de o reducere de 10% în cazul achiziționării licențelor adiționale Archicad, sau Artlantis, etc. Această reducere nu se cumulează cu alte promoții.

Consultanță tehnică cu prioritate

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă însoți, ghida și sfătui în utilizarea programului.

Vă oferim consultanță tehnică prioritară utilizând aplicația TeamViewer, prin intermediul căreia specialiștii noștri soluționează problemele direct pe calculatorul dvs., astfel veți primi o asistență de neprețuit și în timp real!