ARCHICLUB

ARCHICLUB vă oferă o paletă largă de servicii suplimentare, create pentru eficacitatea și productivitatea dvs. Apartenența la ARCHICLUB este valabilă 1 an calendaristic și continuarea acesteia fiind opțională.

Upgrade la noua versiune

Deoarece Archicad evoluează necontenit, veți fi primul informat și veți profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute. Astfel folosiți întotdeauna cea mai recentă versiune Archicad, fără alte costuri suplimentare.

Voucher de instruire

Suntem alături de dvs. de la primii pași, astfel, după fiecare licență achiziționată, primiți un curs Archicad Basic GRATUIT.
Este important să fiți întotdeauna la curent cu inovațiile tehnologice. Precum evoluează software-ul, la fel și dvs. aveți nevoie de o formare/informare continuă. Astfel, prin apartenența la ARCHICLUB beneficiați de 10% discount la oricare dintre cursurile incluse în abonamentul BIMup.
Cursul gratuit și reducerea se oferă pentru o persoană/o licență cu ARCHICLUB. Acest drept nu este transferabil unei terțe persoane.

Reducere la abonamentul BIMup

Abonamentul BIMup este o inițiativă unică în România, care vă oferă avantaje financiare substanțiale în învățarea nelimitată a metodologiei OPEN BIM și a programului Archicad.
Prin apartenența la ARCHICLUB beneficiați de 10% discount la achiziționarea abonamentelor BIMup. Oferim discount de volum în cazul achiziționării a mai multor abonamente (3 sau mai multe). Vă rugăm să ne contactați pentru oferta dvs. personalizată.

Garanție asupra cheii de protecție

Prin apartenența la ARCHICLUB cheia de protecție este asigurată asupra oricărei deteriorări. Cheile deteriorate vor fi schimbate gratuit în maxim 2 zile lucrătoare.
În cazul furtului, schimbarea gratuită este condiționată de transmiterea procesului verbal de constatare eliberat de Poliția Română. Garanția nu acoperă pierderea cheilor de protecție.

BIMx Model Transfer

Toți utilizatorii Archicad primesc 5GB spațiu public în serviciul BIMx Model Transfer, unde pot publica modele BIMx direct din Archicad.
Apartenența la ARCHICLUB vă asigură adițional un spațiu de stocare de 10GB privat (extensibil la cerere), opțiunea de protejare cu parolă a modelelor și opțiunea de a încorpora modele BIMx în propria pagină web.

Beneficii financiare

ARCHICLUB vă asigură achiziționarea licențelor adiționale în condiții avantajoase. Beneficiați întotdeauna de oferte personalizate!
Profitați de reduceri în cazul achiziționării licențelor adiționale Archicad, BIMcloud sau Artlantis. Această reducere nu se cumulează cu alte promoții.

Consultanță tehnică cu prioritate

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă însoți, ghida și sfătui în utilizarea programului.
Vă oferim consultanță tehnică prioritară utilizând aplicația TeamViewer, prin intermediul căreia specialiștii noștri soluționează problemele direct pe calculatorul dvs., astfel primiți o asistență de neprețuit și în timp real!

Graphisoft Forward

Accesați instrumente puternice de productivitate, inclusiv biblioteci, add-onuri și multe altele. Pentru mai multe informații consultați pagina Graphisoft Forward.

Graphisoft Learn

Utilizatorii cu ARCHICLUB au acces gratuit la o multitudine de materiale didactice pe portalul Graphisoft Learn. Orice utilizator al cărui Graphisoft ID este conectat la o companie cu ARCHICLUB confirmat, poate utiliza cuponul SSA_ACCESS pentru accesarea cursurilor și materialelor descărcabile gratuite.