ARCHICLUB

ARCHICLUB vă oferă o paletă largă de servicii suplimentare, create pentru eficacitatea și productivitatea dvs. Apartenența la ARCHICLUB este valabilă 1 an, continuarea acestuia fiind opțională.

Upgrade la noua versiune

Deoarece Archicad evoluează necontenit, veți fi primul informat și veți profita imediat și gratuit de toate noutățile apărute. Astfel folosiți întotdeauna cea mai recentă versiune Archicad, fără alte costuri suplimentare.

Voucher de instruire

Suntem alături de dvs. de la primii pași, în primul an de ARCHICLUB, lângă fiecare licență achiziționată vă oferim un curs Archicad Basic Skills gratuit. Cursul gratuit se oferă pentru o persoană/o licență și acest drept nu este transferabil unei terțe persoane.
Este important să fiți întotdeauna la curent cu inovațiile tehnologice. Precum evoluează software-ul, la fel și dvs. aveți nevoie de o formare/informare continuă. Astfel, prin apartenența la ARCHICLUB beneficiați de 15% discount la orice training organizat de BIMtraining. Reducerea se oferă pentru o persoană/o licență cu ARCHICLUB.

Garanție asupra cheii de protecție

Prin apartenența la ARCHICLUB cheia de protecție este asigurată asupra oricărei deteriorări. Cheile deteriorate vor fi schimbate gratuit în maxim 2 zile lucrătoare.
În cazul furtului, schimbarea gratuită este condiționată de transmiterea procesului verbal de constatare eliberat de Poliția Română. Garanția nu acoperă pierderea cheilor de protecție.

Twinmotion

Toți utilizatorii Archicad cu ARCHICLUB sunt eligibili la același număr de licențe perpetue Twinmotion până la data de 31 decembrie 2021. Activați-vă astăzi licența gratuită Twinmotion.
Twinmotion este cea mai simplă, rapidă și inovatoare soluție de VIRTUALIZARE cross-platform, imersie 3D și explorare interactivă, care are la bază un motor grafic robust (Unreal Engine). Disponibil pe MacOS și Windows, oferă sincronizare directă cu Archicad și este capabil să importe modele 3D din aproape toate aplicațiile de modelare existente.

BIMx Model Transfer

Toți utilizatorii Archicad primesc 5GB spațiu public în serviciul BIMx Model Transfer, unde pot publica modele BIMx direct din Archicad.
Apartenența la ARCHICLUB vă asigură adițional un spațiu de stocare de 10GB privat (extensibil la cerere), opțiunea de protejare cu parolă a modelelor și opțiunea de a încorpora modele BIMx în propria pagină web.

GRAPHISOFT Learn

Utilizatorii cu ARCHICLUB au acces gratuit la o multitudine de materiale didactice pe portalul GRAPHISOFT Learn. Orice utilizator al cărui GRAPHISOFT ID este conectat la o companie cu ARCHICLUB confirmat, poate utiliza cuponul SSA_ACCESS pentru accesarea cursurilor și materialelor descărcabile gratuite.

Beneficii financiare

ARCHICLUB vă asigură achiziționarea licențelor adiționale în condiții avantajoase. Beneficiați întotdeauna de oferte personalizate!
Profitați de o reducere de 10% în cazul achiziționării licențelor adiționale Archicad, BIM Cloud, Artlantis sau EcoDesigner STAR. Această reducere nu se cumulează cu alte promoții.

Consultanță tehnică cu prioritate

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă însoți, ghida și sfătui în utilizarea programului.
Vă oferim consultanță tehnică prioritară utilizând aplicația TeamViewer, prin intermediul căreia specialiștii noștri soluționează problemele direct pe calculatorul dvs., astfel primiți o asistență de neprețuit și în timp real!