BIMcloud

Abilitatea mai multor persoane și echipe de a colabora eficient la un singur proiect este o necesitate de bază a proiectării arhitecturale. Funcționalitatea de lucru în echipă din Archicad (Teamwork) este optimizată pentru a satisface aceste nevoi și este concepută special pentru a îndeplini cerințele unei echipe moderne, multinaționale. Arhitecții trebuie adesea să lucreze împreună între ei și cu profesioniști din alte discipline care utilizează alte programe. Mai mult, comunicarea interactivă cu clienții este, de asemenea, o preocupare în creștere. Instrumentele de colaborare sofisticate ale Archicad sunt concepute pentru a aborda aceste provocări.

Tehnologia de lucru în echipă BIMcloud Basic face parte din fiecare pachet Archicad — permite echipelor de proiectare un flux de lucru BIM, pe orice configurație de rețea sau hardware. BIMcloud este versiunea mai dezvoltată - permite instalarea locală sau într-un cloud deja deținut de tine, astfel devenind mai scalabil, mai sigur și mai avantajos.

Comparație versiuni

Descriere BIMcloud Basic BIMcloud BIMcloud ca Serviciu

Funcțiuni de bază pentru lucrul în echipă
Colaborează pe proiecte prin Archicad.

+ + +

Tehnologie Delta
Trimiți prin rețea numai modificările.

+ + +

Funcțiunea de mesagerie
Discută probleme specifice în cadrul proiectului.

+ + +

Sistem de permisiuni
Setări de permisiuni individuale pentru proiecte.

+ + +

Suport pentru versiuni multiple Archicad
Instalează mai multe BIMcloud Server sub același BIMcloud Manager. Astfel poți corela utilizatorii și permisiunile prin server-ele diferitelor versiuni de Archicad.

+ +

Conexiune LDAP
Pentru o gestionare mai ușoară a acceselor, conectează directorul de utilizatori a firmei tale la BIMcloud Manager.

+

Management avansat a echipelor și ale proiectelor
Structură de folder-e pe mai multe niveluri și permisiuni avansate la nivel de grup/echipă pentru o mai bună organizare a proiectului.

+ +

Colaborare multi-disciplinară prin BIMcloud
Găzduiește orice tip de fișiere pe BIMcloud — nu numai fișiere teamwork — de ex. PDF, DWG, XLSX, etc. Astfel toți colaboratorii din cadrul unui proiect pot beneficia de avantajele oferite de BIMcloud.

+ +

Urmărirea modificărilor pe proiecte sau folder-e
BIMcloud notifică membrii echipelor de proiectare cu privire la modificările relevante. Funcția de urmărire a modificărilor este controlată de subscripții definite de utilizatori.

+ +

Version History
BIMcloud menține istoricul fiecărui fișier și folder, permițându-ți oricând să restabilești sau să descarci o versiune anterioară a unui fișier, respectiv folder.

+ +

Link direct din BIMcloud
Introdu ca Hotlink fișiere Archicad, IFC, SAF, BCF și desene externe direct din BIMcloud.

+ +

Asistent de rezervare
Modificarea unui element în orice mod va declanșa rezervarea automată.

+ +

Comunicare cu BIMx
Comunică din aplicația mobilă BIMx cu proiectele partajate în BIMcloud.

+ +

BIMcloud Delta Cache
Optimizează transferul de date între Archicad și un server BIMcloud.

+ +

Backup automatizat pentru tot
Posibilitatea setării unor salvări periodice pentru tot conținutul BIMcloud-ului: folder-e, utilizatori, roluri, proiecte, librării, snapshot-uri, respectiv toate setările modulelor.

+ +

Fără investiții în IT
Server BIMcloud privat găzduit de Graphisoft în platforma Google Cloud.

+

Scalare automată
Paralel cu creșterea cantității datelor, sistemul se scalează automat: nr. servere, memorie RAM, capacitatea de stocare.

+