Archicad acum într-o subscripție flexibilă

Ai nevoie de licențe Archicad suplimentare pentru faza finală a proiectului - dar numai pentru o perioadă limitată de timp? Angajezi stagiari și dorești să închiriezi o licență Archicad? Proiectarea nu este domeniul tău principal de activitate și ai nevoie de Archicad din când în când pentru un proiect?

Archicad Rental devine Subscripție Archicad

Cu subscripțiile Archicad ai oricând acces la licențe Archicad, astfel îți poți dota într-un mod flexibil echipa cu licențe. Vei avea acces imediat la versiunea completă și actuală a Archicad.

Ești interesat de o soluție de abonament pentru Archicad? Contactează-ne, vom fi bucuroși să te sfătuim.

Cere o ofertă

Alege o subscripție lunară sau anuală, plătești doar când abonamentul este activ și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la actualizările Archicad. De acum înainte, acestea vor fi disponibile de la data de lansare.

Ca parte a subscripției Archicad Collaborate, poți utiliza și BIMcloud ca Serviciu, adică posibilitatea de colaborare în timp real cu echipa, indiferent de amploarea sau nivelul de complexitate al proiectului.

NOTĂ: procesul de cumpărare necesită un Graphisoft ID. Dacă nu deții încă unul, îți poți crea unul aici gratuit.

Întrebări frecvente

Obțineți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Aveți mai multe întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Un abonament nu este altceva decât un contract cu un furnizor de software, încheiat pentru o perioadă selectată, care îți permite să utilizezi licența pe durata angajamentului. În acest fel, obții acces permanent la serviciu, pe care îl poți extinde cu mai multe licențe sau îl poți anula complet la un moment dat. Atunci când abonamentul este activ, Graphisoft este obligat să îți furnizeze soluțiile sale în versiunea curentă.
Poți verifica prețurile curente conectându-te la contul tău Graphisoft ID. La momentul scrierii acestui articol (octombrie 2023), o subscripție lunară Archicad costă 254 EURO, iar una anuală 1.794 EURO. Înainte de a comanda un abonament, te rugăm să ne contactezi ca să verificăm disponibilitatea ofertelor speciale, sau a voucher-elor de reducere.
Poți comanda un abonament conectându-te la contul tău Graphisoft ID. Dacă nu ai încă un cont GS ID, ți se va cere să-ți creezi unul. Poți comanda Archicad și BIMcloud într-un abonament lunar sau anual și să-l plătești cu un card de credit sau de debit Visa/Mastercard. Dacă dorești să actualizezi detaliile de plată, mergi la metodele de plată și selectează "Update".
Cu BIMcloud Software as a Service, vei avea acces la propriul server BIMcloud securizat, găzduit de Graphisoft în cloud. Beneficiezi de toate avantajele BIMcloud - fără nicio investiție inițială sau experiență în IT necesară! Profită de accesul rapid, eficient și securizat la proiectele partajate în timp real. Mai multe informații despre BIMcloud pot fi găsite aici.
1. Odată ce achiziția a fost finalizată cu succes, vei primi prin email un link pentru descărcarea pachetului de instalare Archicad.
2. După instalare, pornește Archicad și introdu datele de logare pentru Graphisoft ID. Astfel, programul te va identifica și va căuta licența/ele disponibile pentru descărcare.
3. Dacă există licență disponibilă, automat o va descărca.
Dacă Archicad-ul are conexiune la internet, licența Archicad va fi reînnoită automat de către program. Dacă deții și un abonament BIMcloud, perioada serviciului va fi, de asemenea, prelungită automat. Vei fi notificat cu privire la data de plată prin email cu 10 zile înainte de data reînnoirii. Mesajul va conține data plății și valoarea taxei de reînnoire. Sistemul va iniția automat plata, fără implicarea ta. Dacă plata eșuează, va fi reinițiată cu 3 zile mai târziu. Vei primi un email de notificare cu privire la o plată eșuată, posibila cauză și o acțiune sugerată.
Poți anula abonamentul în orice moment, fără costuri suplimentare. Încheierea acestuia are loc la sfârșitul furnizării serviciilor. Un abonament anual este un contract anual care poate fi anulat sau reînnoit la sfârșitul fiecărui an calendaristic. Similar, licențele lunare sunt reînnoite automat în fiecare lună, cu excepția cazului în care sunt anulate mai devreme.
Este important ca abonamentul să fie anulat cu cel puțin 24 de ore înainte de reînnoirea acestuia. Pentru a anula abonamentul:
1. Accesează pagina cu abonamentele tale.
2. Selectează abonamentul pe care dorești să-l modifici, apoi fă clic pe "Manage".
3. Pe pagina următoare, selectează licența pe care dorești să o anulezi.
4. Confirmă cererea de anulare.
Dacă te răzgândești, poți anula anularea pe aceeași pagină, cu cel mult 24 de ore înainte de data de reînnoire a abonamentului. Archicad-ul tău va funcționa până la sfârșitul ciclului de facturare curent, iar plățile recurente vor fi anulate. Nu există taxe pentru a anula abonamentul. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, te rugăm să vizitezi Termeni de Serviciu al Graphisoft Store.
Dacă ești nesatisfăcut cu abonamentul sau crezi că ai fost ținut în mod involuntar pentru plată?
Returnează licențele Archicad înapoi în Company Pool, șterge toate datele tale de pe BIMcloud (dacă este cazul), contactează serviciul de clienți al Graphisoft și furnizează următoarele detalii:
1. ID-ul facturii
2. Motivele pentru nemulțumirea față de servicii
3. Numele domeniului BIMcloud
4. Seria cheii de protecție a Archicad.
Odată ce cererea ta este aprobată, vei primi o rambursare în termen de 10 zile lucrătoare în moneda în care a fost efectuată achiziția. Detalii privind politica de returnare pot fi găsite în Termeni de Serviciu al Graphisoft Store.
Pentru a accesa facturile tale, accesează pagina "Invoices". Aici poți vedea și tipări toate facturile pentru abonamentele tale. Acestea vor fi disponibile până la 24 de ore după achiziționarea sau reînnoirea abonamentului tău. Facturile sunt emise de către Digital River Inc. Acesta este un partener terț al Graphisoft în domeniul serviciilor de plată, care se ocupă de calculul taxelor, plăți și facturare. Graphisoft este în continuare responsabil pentru livrarea produselor, suportului și a licențelor.
Atât timp cât ești un abonat activ, la momentul lansării unei noi versiuni, vei putea descărca, instala și începe să utilizezi noua versiune imediat ce este lansată pe piață. Licența ta va fi actualizată automat atunci când pornești o nouă versiune a Archicad. Alternativ, poți actualiza licența în orice moment, folosind License Manager Tool.

Contactează-ne! Echipa de suport tehnic CONSOFT este întotdeauna la dispoziția ta.

Pagina de contact