ROtemplate pentru Archicad

Datoria noastră este să oferim echipei tale tehnologie avansată și cunoștințe însoțitoare, pentru a te ajuta să-ți îndeplinești misiunea: să creezi o arhitectură excelentă.

Standardele de birou (BIM manual) stabilesc aspectul grafic și organizarea documentelor produse de o firmă. Ingredientul cheie în procesul de elaborare a standardelor de birou este un fișier template (șablon). Aceste fișiere sunt destinate să reducă timpul necesar pentru crearea unui proiect nou prin reducerea sarcinilor repetitive.

Povestea ROtemplate-ului a început în anul 2012, odată cu versiunea Archicad 16, când a apărut și prima versiune de ROtemplate – practic aceasta a umplut golul creat de lipsa unei versiuni localizate în limba română - prima versiune de ROtemplate s-a axat mai mult pe traducerea atributelor și introducerea informațiilor locale în fișierul șablon, informații locale cum ar fi coordinatele orașelor sau a diferitelor tipuri de linii din fișierul de urbanism.

De atunci, acest fișier a evoluat odată cu Archicad, în versiunea 23 s-a regândit și întregul fișierul șablon, acesta acum este mult mai complex, implică și anumite fluxuri de lucru prestabilite și din acest motiv a fost livrat și cu un model exemplu.

Versiunea înregistrată a webinar-ului ROtemplate 23

Amplasamentul se află pe un sit real din municipiul Miercurea Ciuc, iar proiectul de arhitectură este o clădire dezvoltată pe S+P+3E+M, conceput astfel încât să acopere o varietate de situații, probleme generale de proiectare și de modelare arhitecturală.

Pentru descrierea completă te rugăm să consulți Manualul ROtemplate.

ROtemplate este disponibil pentru versiunile Archicad 16 până la 26.

Completează formularul și vei primi ingredientul cheie de care ai nevoie!

Majoritatea adreselor Yahoo nu acceptă mesaje de pe serverele noastre. Vă rugăm, pe cât posibil, să folosiți altă adresă.


Modelul exemplu în BIMx Web Viewer