Archicad 27 - Your best design option

Portofoliul de produse Graphisoft 2023 îți oferă noi funcționalități care deschid fluxuri de lucru în diverse discipline de design, îți permite să proiectezi mai bine, să vizualizezi mai clar, să colaborezi mai precis și să documentezi mai perfect.

Graphisoft, în ansamblu, reprezintă un ecosistem de programe care oferă soluții dinamice end-to-end pentru spațiul AEC cu:

Videoclip de prezentare scurtă a noutăților din Archicad 27.

Încearcă gratuit pentru a explora întregul potențial al Archicad.
Versiunea de încercare este disponibilă cu diferite funcționalități pentru profesioniști și pentru studenți, profesori și instituții academice.

Încearcă Archicad 27

DESIGN

Explorează opțiunile de proiectare în mod simplu și petrece mai puțin timp cu gestionarea proiectelor - Archicad 27 ajută echipa ta să rămână organizată și să-și optimizeze fișierele chiar și pe măsură ce dimensiunea și complexitatea proiectelor continuă să crească.

Variante de design integrate

Găsește rapid cea mai bună alternativă de design cu noua opțiune de Design Options. Evaluează și distribuie opțiunile de design într-un mod rapid și eficient, datorită unui flux de lucru dedicat.
Design Options este o setare bazată pe vederi, ceea ce înseamnă că poți salva vederi diferite pentru fiecare dintre opțiunile tale, făcând convenabil să comuți între opțiuni și să-ți prezinți ideile. Când vine vorba de documentarea proiectului, poți profita din plin de această funcțiune combinând-o cu modulele Hotlink, cu suprascrierile grafice sau cu listele interactive, extrăgând date din proiectul tău.

Tracker inteligent

Funcțiunile matematice esențiale sunt întotdeauna la îndemână cu noul Tracker inteligent. Dezvoltă-ți ideile de proiectare mai rapid și fără a avea nevoie de un calculator extern - folosește operații de înmulțire, împărțire, adunare sau scădere direct în Tracker.

Modelare rapidă cu Distance Guides

Poziționează elementele modelului tău mai rapid și mai confortabil pe planuri. Distance Guides oferă o funcționalitate inovatoare mult așteptată — poziționarea activă a elementelor de construcție datorită utilizării intuitive a introducerii numerice și grafice a dimensiunilor.

Căutare îmbunătățită

Găsește ceea ce ai nevoie în câteva secunde. Capacitățile de căutare extinse accelerează lucrul cu listele lungi, inclusiv la vederi (Views), combinații și reguli de suprascriere grafică, la texturile din bibliotecă, planșe și desene.

Organizarea suprascrierilor grafice

Eliberează întregul potențial al suprascrierilor grafice — gestionează regulile și combinațiile mai rapid și mai ușor datorită unei organizări mai bune și noii funcții de căutare.

Editor GDL modern

Indiferent dacă creezi propriile obiecte parametrice sau dezvolți biblioteci comerciale de obiecte, vei adora noul Editor GDL. Ai o navigare mai bună datorită evidențierii sintaxelor, scurtături pentru comenzi de editare și nu în ultimul rând, dark mode.

Îmbunătățirea managementului proiectelor

Archicad 26 a adus folder-e pentru majoritatea atributelor, acum aceste capacități sunt extinse la toate atributele, asigurând consistență și o utilizare optimizată. Acesta este un pas major către un proces de management al atributelor mai centralizat — prezentat în roadmap-ul Graphisoft. Cu aceste îmbunătățiri, arhitecții, liderii de proiect și managerii BIM vor putea menține toate atributele proiectului curate și mai bine organizate.
Menține-ți organizarea și lucrează mai eficient datorită capacităților extinse pentru mai multe tipuri de atribute, fluxuri de lucru mai rapide și o consistență mai mare.

VIZUALIZARE

Livrează vizualizări de impact înalt în mod rapid și ușor datorită soluțiilor profesionale implicit incluse și conexiunilor optimizate cu alte soluții profesionale de vizualizare arhitecturală — alegerea îți aparține.

Conexiune nativă AR și VR

Impresionează-ți clienții cu o experiență de design AR/VR de impact înalt pentru a obține mai rapid acceptul. Suportul nativ al Archicad pentru importul și exportul fișierelor FBX (standard în industrie) facilitează comunicarea către aplicațiile de Realitate Augmentată (AR) și Virtuală (VR).

Conexiune Archicad - Enscape optimizată

Creează mai confortabil vizualizări în timp real folosind conexiunea revizuită dintre Archicad și Enscape. Asociază orice obiect Archicad cu orice asset Enscape pentru a beneficia de ce este mai bun din ambele lumi. Enscape este acum disponibil și pe platforma macOS.

Disponibil doar pentru utilizatorii cu Subscription, Forward sau SSA.

Fluxul de lucru Open Rendering

Alege soluția de vizualizare preferată și impresionează clienții cu imagini și videoclipuri de mare impact. Archicad oferă seturi de instrumente versatile și flexibile pentru vizualizarea arhitecturală profesională prin libertatea de a utiliza alte soluții profesionale de vizualizare precum Enscape, Twinmotion, Lumion, Nvidia Omniverse, 5D Render, Cinema 4D și multe altele.

COLABORARE

Colaborează cu echipele de proiectare care utilizează OPEN BIM pentru a implementa fluxuri de lucru flexibile și intuitive cu ingineri MEP și ingineri de rezistență.

Certificare IFC 4

Bucură-te de o colaborare OPEN BIM de nivel superior cu IFC 4. Archicad 27 este echipat cu certificarea de import și export a fișierelor IFC 4, emisă de organizația internațională buildingSMART. Acest lucru asigură consistență și eficiență în schimbul de date între discipline și alte soluții.

Modelator MEP înnoit

Oferă un impuls fluxului tău de lucru de modelare MEP. Graphisoft MEP Modeler 2.0 este aici cu o tehnologie de modelare simplificată și o interfață actualizată. Conectează proiectul tău BIM la programul calculul preferat de inginerii MEP pentru a-i ajuta să se concentreze asupra lucrului lor.

Management mai eficient al schimbărilor

Rămâi la curent cu cele mai recente modificări de proiectare cu ajutorul instrumentului Model Compare, dezvoltat pentru echipele de proiectare multidisciplinare cu cerințe extinse de gestionare a modificărilor. Noua fereastră de dialog afișează o listă mai completă și mai detaliată a modificărilor.

Exportul simplificat a schemei statice

Schimbul de scheme statice structurale nu ar putea fi mai ușor de atât. Folosește formatul deschis Structural Analytical File (SAF), pentru a exporta modelul analitic al proiectului arhitectural din Archicad 27 și pentru a-l trimite direct către soluții analitice structurale (precum SCIA sau RISA).

Îmbunătățiri ale fluxului de lucru structural

Perfecționează-ți modelul pentru calcule structurale precise. Archicad 27 permite arhitecților să optimizeze fluxul de proiectare cu inginerii de rezistență. Noua funcționalitate de ajustare manuală ajută la obținerea unei scheme statice continue în proiecte complexe și permite ambelor echipe să reducă inconsistențele și să accelereze colaborarea în proiectare.

Schimbul de geometrie cu Revit 2024

Bucură-te de o colaborare simplificată între Archicad 27 și Revit 2024:

  • Schimbul de geometrie a modelului între cele două aplicații utilizând formatul de fișier RVT;
  • Importă familiile RFA direct în Archicad pentru a le utiliza ulterior ca obiecte GDL.

Schimb de modele IFC între Archicad și Revit 2024

Îmbunătățește-ți colaborarea cu utilizatorii Revit 2024 pentru modelele bazate pe IFC. Instrumentul IFC Model Exchange pentru Revit 2024 optimizează modelele Revit pentru schimbul cu utilizatorii Archicad 27.

DOCUMENTARE

Concentrează-te pe desenele tale, nu pe hârtii. Documentează liste de cantități, de elemente precise și cu un aspect vizual și o formatare îmbunătățite, știind că până și modificările de ultimă oră ale proiectului vor fi reflectate automat în întreaga documentație.

Formatarea listelor interactive

Publică calculele, listele și graficele de proiect cu formatarea și aspectul vizual necesar direct din Archicad. Listele interactive îți permit să extragi și să listezi datele corecte din proiectul BIM. Acum, listele interactive sunt îmbunătățite cu capacități de formatare extinse și oferă mai mult control asupra aspectului vizual al rapoartelor tale.

Încearcă gratuit pentru a explora întregul potențial al Archicad.
Versiunea de încercare este disponibilă cu diferite funcționalități pentru profesioniști și pentru studenți, profesori și instituții academice.

Încearcă Archicad 27

Videoclip de prezentare detaliată a noutăților din Archicad 27.