Încearcă AXISVM


AXISVM Viewer

Cu AXISVM Viewer se pot vizualiza modelele realizate cu programul AXISVM, dar fără posibilități de modificare și imprimare a rezultatelor. Această versiune oferă posibilitatea prezentării ample a modelelor, chiar și în cazul în care AXISVM nu este instalat.

Dacă dorești ca modelul tău să poate fi deschis doar cu AXISVM Viewer, atunci cu ajutorul comenzii Fișier/Export, salvează modelul într-un format special AXISVM Viewer (.axv). Aceste fișiere se vor putea deschide numai cu AXISVM Viewer.

Download


AXISVM Lite

AXISVM Lite este o versiune distribuită gratuit, fără limită de timp, pentru a experimenta introducerea unui model prin interfața grafică multifuncțională a programului AXISVM. Toate funcțiile programului sunt active, însă capacitatea de folosire a elementelor este limitată la 40 de elemente de linie, 400 de elemente de suprafață, 20 de ipoteze de încărcare și 10 moduri de vibrație. Modelul creat cu versiunea Lite poate fi analizat, iar rezultatele obținute pot fi vizualizate atât grafic, cât și sub forma unor tabele.

Download


AXISVM Education

AXISVM Education este o versiune de evaluare complet funcțională a programului, limitată la timp de folosire de 9 luni. Toate funcțiile și operațiile programului sunt active, inclusiv comenzile de Salvare, Tipărire, Import, Export și sunt incluse și toate modulele. Această licență cu limitare de timp este disponibilă numai studenților de la facultățile de construcții care doresc un program complet funcțional pentru proiectele didactice complexe sau pentru lucrarea de licență.

Download


AXISVM Trial

AXISVM Trial este o versiune de evaluare complet funcțională a programului, limitată la timp de folosire de 30 de zile. Toate funcțiile și operațiile programului sunt active, inclusiv comenzile de Salvare, Tipărire, Import, Export și sunt incluse și toate modulele. Această licență cu limitare de timp este disponibilă numai inginerilor care doresc un program complet funcțional pentru evaluarea unui software de specialitate. Ca atare, pentru fiecare licență se asigură suport tehnic complet prin e-mail.

Download


Manual de utilizare AXISVM

Manualul de utilizare AXISVM este o carte în limba română care explică detaliat toate comenzile programului. Manualul parcurge toate meniurile programului, este structurat în 11 capitole destinate familiarizării cu programul AXISVM.

Download