21 mai 2010

Graphisoft a lansat ArchiCAD 14

ArchiCAD 14 asigură o Colaborare DESCHISĂ între arhitecți și ingineri

Budapesta, 11-05-2010 - Graphisoft a anunțat astăzi ArchiCAD 14, cea mai recentă versiune a software-ului premiat pentru design arhitectural. ArchiCAD 14 continuă seria inovațiilor în metode de colaborare, oferind de acum soluții pentru întreaga echipă de proiectare incluzând toate specialitățile.


ArchiCAD 14 continuă furnizarea de îmbunătățiri legate de productivitate pentru arhitecți, accentuând integrarea fluxului de lucru arhitectural cu cel ingineresc.


Proiectarea complexă necesită coordonarea tuturor disciplinelor. Arhitecții au un rol principal în acesta pe tot parcursul procesului de proiectare. ArchiCAD 14 transformă tehnologia IFC într-o soluție al fluxului de lucru, pentru facilitarea colaborării cu ingineri, indiferent de specialitate, de numele și versiunea aplicației pe care o folosesc. Acestă abordare "deschisă" a colaborării interdisciplinare asigură proiectanților o "livrare integrată de proiect" (IPD – Integrated Project Delivery) și beneficii directe privind viteza de lucru respectiv eliminarea erorilor de coordonare.

 
"Building Information Modeling (BIM) a creat un potențial fără precedent pentru colaborarea dintre diversele specialități", a declarat Miklós Szövényi-Lux, vicepreședinte Product Management la Graphisoft. "Începand cu ArchiCAD 14, Graphisoft îi ajută pe proiectanți să înțelegă mai bine potențialul colaborării bazate pe modelul digital, transformând noțiunea de "compatibilitate între fișiere" într-o "soluție de flux de lucru inteligentă".


Colaborare DESCHISĂ

Procesele de identificare a modelului, clasificarea elementelor, urmărirea și gestionarea schimbărilor din modelul de referință IFC au devenit un proces lin și automat. ArchiCAD 14 adaugă funcțiuni noi la tehnologia revoluționară BIM Server pentru lucru în echipă, optimizând astfel managementului echipelor de proiectare perfecționarea fluxului de lucru în proiectele BIM partajate.


Cel Mai Performant Flux de Lucru BIM

ArchiCAD 14, de asemenea, oferă o gamă largă de îmbunătățiri bazate pe cerințele utilizatorilor din întreaga lume. Detalii îmbogățite la modelarea elementelor de construcție, îmbunătățiri la desenarea în 2D, la vizualizarea în 3D, la manipularea bibliotecilor și a elementelor de bibliotecă sunt toate incluse în lista impresionantă de îmbunătățiri ale productivității. Rezultatele sunt fluxuri de lucru de proiectare și documentare mai rapide și mai lustruite, cu capacități de comunicare îmbunătățite atât cu clienții cât și cu consultanții, făcând ArchiCAD 14 cea mai potrivită soluție BIM pentru arhitecții din întreaga lume.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați: http://www.consoft.ro/archicad/info/