20 iunie 2007

ConSoft distribuitorul anului 2006 al Graphisoft

Graphisoft a aniversat 25 de ani ! In cadrul acestui eveniment, analizand activitatea din anul 2006 ai distribuitorilor din cele 80 de tari ale lumii, ConSoft - Romania a fost onorat cu titlul de „Distribuitorul anului 2006”.

Evenimentul a avut loc in Graphisoft Park din Budapesta si programul a fost foarte diversificat: oaspetii din mai multe tari au fost asteptati cu formatia “Van Guard Big Band”, iar la ora 17.00 evenimentul a fost deschis oficial de catre fondatorul Graphisoft - Gabor Bojar.

Programul a cuprins momente folk cu Beata Palya, acorduri de chitara cu Peter Gerendas, muzica jazz, blues, rock-and-roll si participantii au dansat pe muzica formatiei “Save your Soul”. Activitati paralele au avut loc in parc: galeria de imagini din cei 25 de ani, concurs de mancat hot-dog si baut bere, lectii de dans latin, “live sumo”, balon cu aer cald, etc.

Invitatii au fost salutati chiar si de Professor Nemetschek, iar in cadrul programului de seara Dominic Gallello – actualul presedinte & CEO al Graphisoft si Laszlo Drajko – Directorul International de Vanzari au prezentat si au analizat activitatea anului 2006. Inmanarea premiilor a fost urmata de surpriza serii: un tort urias si foc de artificii.

Despre Graphisoft: „Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l crea!” Alan Kay

Compania Graphisoft este cunoscuta pentru activitatea sa de pionierat si pentru pozitia de lider de piata in ceea ce priveste dezvoltarea de solutii pentru cladirile virtuale. Principalul produs a companiei este ArchiCAD - software de arhitectura, design interior si urbanism. ConSoft este distribuitorul unic in Romania al Graphisoft.